IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
pescarush
post Dec 14 2006, 02:59 AM
Post #451





Musafir






Mersi kalua!
eu faceam varza alba calita, cam la fel , dar puneam bulion in loc de smantana si la sfarsit marar.
mie imi place varza in orice forma.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ioannaraluka
post Dec 14 2006, 08:43 AM
Post #452


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,334
Joined: 13-December 05
From: D Street
Member No.: 96



Moni, nu ne spui exact cum e cu drobul? Suna tare bine...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MonicutzaB
post Dec 14 2006, 09:55 AM
Post #453


Incurabil
*****

Group: Incurabil
Posts: 1,440
Joined: 2-February 06
Member No.: 176



Eu am gasit reteta pe net sub denumirea "chiftea greceasca" dar nu prea arata a chiftea, ca si forma seamana cu drobul asa ca nu stiu cum sa-i zic. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Chiftea greceasca cu miel
Ingrediente:
250 g carne tocata de porc
250 g carne tocata de miel (eu am avut amestec porc-vita (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) )
1 ou
100 ml lapte
75 g orez
150 ml apa
sare si piper

Umplutura
2 linguri patrunjel tocat
1 catel usturoi tocat
1 ceapa tocata
100 g feta
20 g unt

se amesteca orezul fiert cu carnea, oul, laptele la care eu am mai adaugat niste condimente pentru carne tocata. orezul trebuie sa fie foarte bine scurs.
se face o pasta (nu neaparat foarte omogena) din ingredientele pentru umplutura.
se unge o tava cu unt si se pune un strat de carne, dupa care un strat de umplutura, iar carne, umplutura si la final tot carne. deci carnea trebuie impartita in 3 iar umplutura in 2. umplutura nu se pune pana la margine astfel incat in final la exterior trebuie sa se vada doar carne.
se baga la cuptor cam 1 ora.
eu in tava am pus pe langa si cartofi pentru care nu a trebuit sa mai adaug apa pentru ca a lasat carnea suficienta.
asa cum am mai zis trebuie servita cu tzatziki.
combinatia e foarte buna. ieri mai aveam ramasa asa ca am gustat si rece. e buna si asa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ioannaraluka
post Dec 14 2006, 10:11 AM
Post #454


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,334
Joined: 13-December 05
From: D Street
Member No.: 96



Thanks, am notat-o la "de incercat".
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Dec 14 2006, 10:23 AM
Post #455


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



Ieri: paste milaneze si un strudel cu capsuni (gata cumparat numai de introdus in cuptor).Suna tare bine drobul monicutza.Eu am facut pulpa de porc batuta si umplutura a fost din ciuperci, morcovi si doua oua batute, condimente.Am rulat pulpa cu aceasta umplutura, am legat-o cu ata, am stropit-o cu vin, am adaugat apa si la cuptor.Este grozava.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meg
post Dec 15 2006, 12:44 AM
Post #456


Membru de Onoare
*******

Group: Editorialist
Posts: 3,877
Joined: 9-December 05
From: Here and There
Member No.: 70



Tanananana!
Dupa ce am stat si am salivat cateva seri la rand.. am decis sa postez si eu pe aici. si nu asa, ci voi pune o poza. deeeci.. chinuita de talent.. in seara asta am preparat:

(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/DSC01880.jpg)

nu mi se pare ca arata prea bine, ma grabeau turcii (prietenul meu :-< care se plange intotdeauna ca atunci cand vin la el mai mult stau in bucatarie (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/fluierat.gif) ). sa vedem maine cum o fi.. numai bine, am si o musafira (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

ps: am observat ca frisca din tub e mai inchisa la culoare.. nu imi placea, de aceea am renuntat.. ah da, si cu centrarile nu stau prea bine. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Dec 15 2006, 10:16 AM
Post #457





Musafir






Meg (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/aplauze.gif)
Si despre centrari: iaca asa se vede ca-i facut de casa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meg
post Dec 15 2006, 10:28 AM
Post #458


Membru de Onoare
*******

Group: Editorialist
Posts: 3,877
Joined: 9-December 05
From: Here and There
Member No.: 70



daca tot m-am laudat cu tortul de la majoratul meu.. mi s-a parut super.. a avut 18 trandafirasi. sau 17 si un boboc.. ceva de genul. si a fost facut cap coada de mamica mea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A se observa si superba mea podoaba capilara.. Doame ce frumos mi-a stat parul atunci! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (cu toata modestia:) )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Dec 15 2006, 10:53 AM
Post #459





Musafir






arata super bine tortul tau (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
si da, iti statea foarte fain parul (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Dec 15 2006, 11:01 AM
Post #460


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



Frumoase, intr-adevar torturile.Si cel cu trandafirasii imi place, arata super.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 12:31 AM