IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retete Montignac pentru dulciuri, Dulciuri si desert conform Monti care nu ingrasa
Leea
post Mar 20 2007, 10:25 AM
Post #71


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 744
Joined: 31-May 06
Member No.: 352



Yeap! Primit, papat, lins bot, trecut pofta! Sa traiesti si sa mai faci! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blu_dea
post Mar 20 2007, 11:37 AM
Post #72





Musafir






PRAJITURA MERE
3 oua
3 linguri fructoza
3 linguri ulei
4 linguri faina soia
aprox 1 kg mere
arome(vanilie,scrortisoara)

Se unge o tava cu unt(strat gros)
Umplutura:mere rase,o lingura fructoza,arome
Pandispanul:albusurile batute spuma cu 2 linguri fructoza,apoi adaugate galbenusurile,uleiul si faina de soia.
La cuptor,la foc potrivit,30'

Se pune umplutura in tava,apoi pandispanul.Dupa ce se scoate de la cuptor, se pune invers ca sa se insiropeze blatul.

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sylvia_31
post Mar 24 2007, 07:14 PM
Post #73


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,405
Joined: 20-December 06
Member No.: 868



Tarta cu mere a lui Blu, am mai pus deasupra putina frisca.

(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/Tortuletulcumere.jpg)

Dintr-o parte:
(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/Dintr-oparte.jpg)

Pofta buna !
(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/Ofeliuta.jpg)

Este DE-LI-CIOA-SA !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Mar 24 2007, 09:03 PM
Post #74





Musafir






Mie-mi spui?!
Am facut-o si eu in seara asta, ca n-am scapat de gura lui fiu-meu si am ciugulit un patrat...este superdelicioasa!!!!
Blu, sa-ti traiasca taticul, toata stima mea pt un bucatar cu gusturi bune! Cand mai are vreo inspiratie, descarc-o te rog la retete!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blu_dea
post Mar 26 2007, 05:56 PM
Post #75





Musafir






QUOTE(dr_wise @ Mar 24 2007, 07:03 PM) *
Mie-mi spui?!
Am facut-o si eu in seara asta, ca n-am scapat de gura lui fiu-meu si am ciugulit un patrat...este superdelicioasa!!!!
Blu, sa-ti traiasca taticul, toata stima mea pt un bucatar cu gusturi bune! Cand mai are vreo inspiratie, descarc-o te rog la retete!


Sylvia si padrina,sa va fie de bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sylvia,arata demential prajitura ta in poze...yummy!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 29 2007, 09:43 AM
Post #76


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



am facut si eu ieri prajitura cu mere...a iesit un deliciu!!! o nebunie! am adus si la serv, colegelor mele care mananca numai prostii, dar ma invidiaza pe mine pt ambitia mea cu Monti. si le-a placut f m, darc= cadn au auzit ca e cu faina de soia s-au uitat stramb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
deh, idei preconcepute! nu-mi imaginam ce bun poate sa fie aluatul cu faina de soia!
si tot ieri am facut si salata de pui cu ciuperci si mayo...light...mortala!!!
fetelor, sunteti tari!!!
va pup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Mar 29 2007, 11:04 AM
Post #77





Musafir






Blu, PREGO, mai baga niste retete de la taticul tau citire, sau pune-l la treaba sa produca retete noi!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Acum ca si-a castigat un binemeritat loc in cartile noastre de bucate, il rog frumos sa-l pastreze!
Ce pregateste pt masa de Paste? MM-ist, certo...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Apr 29 2007, 12:35 PM
Post #78


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Azi am facut:

Fursecuri cu migdale

200 gr migdale
2 albusuri
2 linguri fructoza
1/2 lingurita esenta de migdale
1/2 linguruta esenta de vanilie

Am batut albusurile spuma, am adugat fructoza si am continuat sa le bat pana s-au intarit. Am adaugat migdalele tocate la robotel (merg si pisate), esentele si am pus compozitia cateva minute la bain marie, pana ce s-a legat bine. Apoi am luat cate o lingurita din compozitie si am asezat fursecurile in tava, neaparat pe hartie de copt. Eu am mai pus in mijloc si cate o migdala, dar merg si fara. Le-am lasat 15 min la 170 de grade sau pana am vazut ca au prins culoare.
Foarte bune!
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/fur-1.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Apr 29 2007, 03:47 PM
Post #79





Musafir






Ala drada, arata bestial de periculoase!
Iam, iam!
Tocmai am mancat migdale simple si-mi pare rau ca n-am produs minunatia asta de reteta...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Apr 29 2007, 04:59 PM
Post #80


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Tot azi am facut:

Prajitura cu mac si migdale

100gr unt
2 oua
3 linguri fructoza
100 gr migdale macinate
100 gr mac
½ lingurita esenta de vanilie
coaja de la o portocala
un strop de whisky (reteta originala era cu lichior)

Se freaca untul moale cu galbenusurile si o lingura de fructoza. Se adauga esentele, migdalele, macul si albusurile batute spuma cu 2 linguri de fructoza.
Compozitia astfel obtinuta am varsat-o intr-o forma de tarta si am bagat-o la cuptor 20 de minute la 180 de grade.

O felie cu cacao deasupra (am pus din belsug, cum imi place mie):
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/af.jpg)
E foarte buna si fara cacao.

Retetele nu imi apartin in totalitate. Le-am cules de pe net si le-am adaptat/modificat dupa bunul meu plac.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

19 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:34 AM