![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 24-March 10 Member No.: 8,249 ![]() |
buna seara,
meniul de azi: D: omleta cu branza ,bacon si ridichi P:fructe de mare cu sos de rosii C: dorada la gratar cu salata (verde+rosii+ardei+castraveti+2,3 bucatele de branza) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 24-March 10 Member No.: 8,249 ![]() |
am uitat sa spun apa plata , doua pahare cu suc de lamaie si apa (fara dulce ) si un ceai verde
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Alinissa, toate cele trei mese sunt lipidice. Cel putin una ar trebui sa fie glucidica, zic eu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si cina ar trebui sa fie cat mai usoara, iar pranzul mai bogat. La pranz, ce fructe de mare ai mancat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu, azi: MD- un mar, orez basmati cu lapte degresat, ceai P- o para, ciorba de dovlecei, omleta, castravete, ceapa verde, ceai C- branza, salam, rosie, placinta conforma de mere, ceai (stiu ca nu-i foarte ok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) Melcri, Rody, ne-ati parasit? Rusinica! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by Book: Apr 10 2010, 10:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu sunt suparata. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
De vreo 3 zile mananc corect dimineata, la pranz, dupa care o iau razna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... E oribil de-a dreptul si am impresia ca incep sa ma ingras la loc. Peste vreo 2 saptamani pleaca sora mea inapoi in Egypt cu copiii si doar atunci cred ca voi putea sa tin strict regimul cum imi doresc. Eu vreau si acum, dar sunt mult prea pofticioasa si parca dupa ce trece jumate de zi si ma abtin de la unele lucrui, spre seara nu mai rezist la dulciuri in special, mai ales ca mama face tot felul de delicatese... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
ai dreptate Book toate mesele mele au fost lipidice ieri, dar cel putin micul dejun a fost o exceptie de regula mananc musli montignac cu gem de topoloveni sau dulceata de afine facuta de mine (le-am avut in congelator si le-am fiert doar).
voi reveni pe seara sa va spun ce am mai papat azi.fructe de mare au fost scoici,calamar,creveti,sepie toate puse pe un platou cu sos de rosii (mentionez ca platoul a fost pentru 4 persoane....asa ca am gustat doar). intrebare: Kalua nu mai este in zona? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai foarte rau ca doar ai gustat, la pranz trebuie sa mananci sanatos, mult! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Imi pare rau, Kalua nu mai scrie pe-aici. |
|
|
![]()
|
|
din pacate asa a fost conjunctura ieri ...nu am papat mult la pranz,dar oricum nici seara nu a fost mult,adica pestele a fost tare mititel.eu tin dieta "de cand m-am nascut" adica nu stiu sa fi manacat altfel decat dieta,de manacare fast food nici vorba,pizza nici atat...cred ca organismul meu este obisnuit cu restrictiile
|
|
|
![]()
|
|
D: 2 kiwii la 2 ore branza de capra tare cu ridichi si castravete
P: ciorba strecurata cu jumatate de piept de pui la gratar gustare: 6 smochine uscate S: 4 creveti prajiti cu salata verde ceai din plante si verde +apa plata+ o ceasca cicoare instant (plafar) azi am papat iar trei mese proteice............. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
D: 2 kiwii+un ceai
P: jumatate salata (salata verde+ou+ardei gras+rosii+castraveti+branza rasa) S: salata de fasole (fiarta+ceapa verde+ulei+otet balsamic fara zahar) si salata verde cu ridichi si castraveti apa plata si ceai verde |
|
|
![]()
|
|
Eu inteleg ca mananci mai multe legume... dar tot mi se pare ca e cam putin: dimineata doar 2 kiwi. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Toata ziua doar cruditati... si niste ou. Pai eu daca as manca ce papi tu as fi toata ziua flamanda. (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)
Eu nici nu mai scriu meniul azi, ca iar calcai pe langa... (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:02 PM |
|