![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mel, nu cred ca era vorba de ce imi doream, pentru ca in mod sigur nu voiam sa mi se strice cel vechi. E o simpla intimplare. Insa si eu cred ca atunci cind iti doresti ceva, tot Universul lucreaza ca sa se indeplineasca, daca e sa il parafrazez pe Coelho. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Daaa si toata filozofia indiana
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce fain e checul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ai urmat indicatiile mele pentru galuste? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Din pacate nu am putut pentru ca imi crapase redeseul la ora aia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Insa trebe sa mai fac niste galuste si o sa le urmez fara gres!
Insa acum cind am citit cum le faci tu, am inteles unde gresesc. Tu pui 3 linguri de gris la un ou mare, eu pun o tona! E clar ca acolo e hiba! Ca de odihnit, le las sa se odihneasca si o ora... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Fac deseara iar si iti zic cum au iesit. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Faina (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
In general, compozitia pentru galuste trebuie sa fie de consistenta unei smantani. Dar nu o smantana inchegata bat, ci una cremoasa. Chiar daca ti se pare ca nu e destul de tare copozitia, rezista tentatiei de a adauga gris, pentru ca vei avea in farfurie niste pietricele nu galuste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trei linguri de gris la un ou sunt suficiente. Amestecate bine, condimentate, lasate la odihnit. Cand e momentul sa le adaugam in supa, astamparam focul (supa trebuie sa fiarba molcom, dar sa fiarba), udam o LINGURITA in supa fierbinte, luam din compozitie si dam drumul in supa. Iar udam lingura in supa fierbinte si tot asa... Galustele vor creste destul de mari, de aceea se foloseste o lingurita nu o lingura. Asteptam sa se ridice toate la suprafata, apoi le "speriem" cu o cana de apa rece. Acoperim oala si lasam la fiert inca 10-15 minute. Gustam si daca totul e fiert, oprim focul. Chiar te rog sa-mi spui cum ti-au iesit de data asta, dupa indicatiile date de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sigur o sa ma pomenesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Diana ce fel de peste e ala tilapia?cum a fost?e in magazin?
|
|
|
![]()
|
|
Teo, am facut galuste dupa indicatiile tale, insa mi s-au facut farmite. Doar doua au ramas intregi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca nu o sa imi iasa vreodata galustile cum trebuie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mel, tilapia, a aparut de vreo doi ani si la noi in magazine. Tilapia este un peste de apa dulce cu o carne slaba, delicata insa foarte ferma si cu un gust dulceag, placut. Tilapia se gaseste de obicei proaspat la raionul de peste proaspat la Real si Metro si congelat la Kaufland.Ca pret, este mai accesibil cel de la Kaufland, la celelalte doua magazine e cam scump. (IMG:http://eastofedenfarms.files.wordpress.com/2010/09/tilapia.jpg) (IMG:http://eatingjellyfish.com/wp-content/uploads/2010/02/tilapia-fillets.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Multumesc! Diana
|
|
|
![]()
|
|
Cu cea mai mare placere, Mel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ma faci sa filmez cum fac eu si sa pun filmuletul pe forum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:11 PM |
|