IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
Cindy
post Apr 13 2007, 04:54 PM
Post #301

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

mie imi plac fondurile de ten deschise cu tonalitate de roz (o tonalitate discreta totusi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )..si se vad asa bine pe un fara probleme.. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) dar din pacate nu e cazul meu..
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 13 2007, 04:58 PM
Post #302

Musafir

Si mie mi se potrivesc tot astea reci.
Dar ai dreptate Monicutza, firmele astea parca-s batute-n cap: majoritatea scot ceva pe piata ori numai in culori reci, ori numai in culori calde. Nu se gandesc la o chestie fundamentala, sa faca un fdt pentru tot omu`acolo. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 15 2007, 08:59 PM
Post #303

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(kalua @ Apr 13 2007, 05:58 PM) *
Si mie mi se potrivesc tot astea reci.
Dar ai dreptate Monicutza, firmele astea parca-s batute-n cap: majoritatea scot ceva pe piata ori numai in culori reci, ori numai in culori calde. Nu se gandesc la o chestie fundamentala, sa faca un fdt pentru tot omu`acolo. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Exista, exista si de-astea... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt multe firme care au nuante atat pe roz cat si pe galbui la aceeasi gama de fond de ten.

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2007, 09:12 PM
Post #304

Musafir

Exista acum, Bia, dar cand am inceput eu sa ma dau cu fond de ten era mai greu. In plus n-aveam bani multi de dat pe asa ceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , erau altele mai importante si strict necesare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 24 2007, 11:40 AM
Post #305

V.I.P.

mi-am luat pana la urma Maximum Cover de la Estee Lauder..ma saturasem de atata pictat in fiecare dimineata si mi-am zis ca imi trebuie ceva cu o putere de acoperire mai mare..deocamdata l-am folosit doar o data, dar chiar imi place..chiar acopera foarte bine, se intinde bine, lasa tenul mat dar nu lasa impresia de masca daca te dai cum trebuie, se vede chiar destul de natural..pe site scrie ca este nonacnegenic..are si factor de protectie 12..am nimerit si o nuanta buna very light, desi nu pot sa spun ca este chiar perfecta, dar, oricum imi place..mai scrie ca este waterproof, asta ramane de vazut..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar presimt ca o sa imi dea ceva batai de cap la demachiat..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
katy87
post Apr 28 2007, 03:36 PM
Post #306

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

sweet-girl,cat ai dat pe maximum cover de la estee lauder?

+Quote Post
Cindy
post Apr 28 2007, 05:38 PM
Post #307

V.I.P.

125 ron.

+Quote Post
katy87
post Apr 28 2007, 08:29 PM
Post #308

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

merci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
anca_f
post May 2 2007, 12:03 AM
Post #309

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Cu bocceluta in spate
Member No.: 1,480

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 3 2007, 03:44 PM
Post #310

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nu stiu daca ma repet, scuzele mele in case I do, eu am Lancome Magique Matte, ieri a fost a 3-a oara ca l-am cumparat, e grozav. E singurul (si credeti-ma c-am incercat cateva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) cu care chiar nu straluceste nasul la 2 -3 ore de la aplicare. Dar folosesc si cremele lor, care-s la fel de faine deci probabil merg mana in mana. A costat 40$ canadieni

http://www.lancome.ca/_en/_ca/catalog/prod...vname=name&

+Quote Post

66 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 01:53 AM