![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mie imi plac fondurile de ten deschise cu tonalitate de roz (o tonalitate discreta totusi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )..si se vad asa bine pe un fara probleme.. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) dar din pacate nu e cazul meu..
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi se potrivesc tot astea reci.
Dar ai dreptate Monicutza, firmele astea parca-s batute-n cap: majoritatea scot ceva pe piata ori numai in culori reci, ori numai in culori calde. Nu se gandesc la o chestie fundamentala, sa faca un fdt pentru tot omu`acolo. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si mie mi se potrivesc tot astea reci. Dar ai dreptate Monicutza, firmele astea parca-s batute-n cap: majoritatea scot ceva pe piata ori numai in culori reci, ori numai in culori calde. Nu se gandesc la o chestie fundamentala, sa faca un fdt pentru tot omu`acolo. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Exista, exista si de-astea... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt multe firme care au nuante atat pe roz cat si pe galbui la aceeasi gama de fond de ten. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista acum, Bia, dar cand am inceput eu sa ma dau cu fond de ten era mai greu. In plus n-aveam bani multi de dat pe asa ceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , erau altele mai importante si strict necesare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mi-am luat pana la urma Maximum Cover de la Estee Lauder..ma saturasem de atata pictat in fiecare dimineata si mi-am zis ca imi trebuie ceva cu o putere de acoperire mai mare..deocamdata l-am folosit doar o data, dar chiar imi place..chiar acopera foarte bine, se intinde bine, lasa tenul mat dar nu lasa impresia de masca daca te dai cum trebuie, se vede chiar destul de natural..pe site scrie ca este nonacnegenic..are si factor de protectie 12..am nimerit si o nuanta buna very light, desi nu pot sa spun ca este chiar perfecta, dar, oricum imi place..mai scrie ca este waterproof, asta ramane de vazut..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar presimt ca o sa imi dea ceva batai de cap la demachiat..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
sweet-girl,cat ai dat pe maximum cover de la estee lauder?
|
|
|
![]()
|
|
125 ron.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
merci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu stiu daca ma repet, scuzele mele in case I do, eu am Lancome Magique Matte, ieri a fost a 3-a oara ca l-am cumparat, e grozav. E singurul (si credeti-ma c-am incercat cateva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) cu care chiar nu straluceste nasul la 2 -3 ore de la aplicare. Dar folosesc si cremele lor, care-s la fel de faine deci probabil merg mana in mana. A costat 40$ canadieni
http://www.lancome.ca/_en/_ca/catalog/prod...vname=name& |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:53 AM |
|