Demachiant |
Demachiant |
Jan 5 2006, 01:11 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
elmi ochi si buze :)
|
|
|
missu |
Jan 5 2006, 01:22 PM
|
Musafir |
de la favisan (care are doar produse naturale) , ulei demachiant. mie imi place f mult/ :-*
|
|
|
Jan 10 2006, 07:52 PM
|
|
Tratabil Group: Membru Posts: 90 Joined: 17-December 05 Member No.: 109 |
Tocmai mi-am luat Sebium H2O la recomandarile fetelor si sunt foarte incantata.Curata atat de bine si-mi lasa o piele fina... :)
Pentru ochi folosesc demachiantul de la L'Oreal pentru ochi si buze in 2 faze(pentru machiaj rezistent la apa),chiar daca nu-mi dau cu rimel rezistent la apa.Imi place ca e delicat,indeparteaza foarte repede machiajul si lasa pielea hidratata. |
|
|
Jan 10 2006, 08:30 PM
|
|
moderator Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
eu am pt ochi Neutrogena, e foarte bun .... am avut la un moment dat Nivea pt ochi dar ma usturau ochii intr-un hal fara hal .... parca-mi dadeam cu acid. Am folosit si Lancome e bun dar nu merita atatia bani pt acelasi efect pe care-l are Neutrogena mea de ex.
|
|
|
Jan 10 2006, 08:55 PM
|
|
Incurabil Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 |
io mi-am cumparat ieri faimosul elmiplant pentru oki si buze, dar in loc de oki cred ca trebuia ca scrie "k....r" (scuzati-ma, da' m-a usturat si sufletul cand mi-am demakiat okisorii :( :( :( )...so, pentru mine elmiplant e ok pentru fata, dar pentru oki e catastrofal...ma intorc cu veneratie spre acelasi ulei de bebelusi (folosit numai la oki)...e de-a dreptul bestial..demakiaza perfect, nu ma ustura niciunde (nici la buzunar nici la propriu :P)...da' nu-mi pare rau ca am akizitionat elmiplantul, in ciuda faptului ca la inceput mi s-a parut cam tzepar (adica aseara...), fata de garnierul meu plin de "ingrediente favorizante de ten de cacao"...e ok...
apoi, cred ca peste cateva zile imi voi lua din nou sebiumul demakiant, ca k ala nica nu e :P....sper ca intre timp sa nu mi se umbreasca fetisoara de bubite 8) |
|
|
Jan 11 2006, 06:10 AM
|
|
Obsedat Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 |
QUOTE ...ma intorc cu veneratie spre acelasi ulei de bebelusi (folosit numai la oki)...e de-a dreptul bestial..demakiaza perfect, nu ma ustura niciunde (nici la buzunar nici la propriu :P)... Neata, te rog da mai multe detalii despre uleiul de bebelusi! adica, ma duc la magazin si cer asa? (deocamdata nu am copii si nu ma pricep la lucrurile astea :-X ) |
|
|
Jan 11 2006, 09:45 AM
|
|
Tratabil Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 |
Cred ca se refera la uleiul Johnson pentru copii... ;)
|
|
|
Jan 11 2006, 09:49 AM
|
|
V.I.P. Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
ulei de bebei gasesti si de la nivea sau dalin. :) :-*
|
|
|
Jan 11 2006, 10:47 AM
|
|
Incurabil Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 |
Bree...trebuia sa iei Elmiplant fara alcool. :o
Eu folosesc de-ala de vreo 2 ani si e super ok. |
|
|
Jan 11 2006, 10:56 AM
|
|
Obsedat Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 |
QUOTE Bree...trebuia sa iei Elmiplant fara alcool. :o Eu folosesc de-ala de vreo 2 ani si e super ok. Eu una n-am stiut ca elmiplant e cu alcool si fara! e altfel de sticla? :) merci fetele de sfaturi! :-* |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2024 - 08:01 PM |
|