IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Televizoare - opinii, sfaturi, recomandari
Teocris
post Jul 26 2011, 08:48 AM
Post #1


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Mi-am cumparat si eu un televizor, Sony kdl-32ex600 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
LED, intrari HDMI 4buc, intrari USB 1 buc, media player incorporat... OZN, ce mai (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
De pe stick n-am reusit inca sa vad nici un film, pentru ca se pare ca televizorul meu nu citeste formatele filmelor ce le am eu salvate (mkv majoritatea).
Urmeaza acum sa-mi iau un media player, eventual un hdd extern sau macar un dvd cu iesire HDMI, pentru ca computerul meu nu are iesire din asta. Laptopul are, insa pe el nu stochez filme pentru ca e mai mult al fiica-mi decat al meu.
Neaparat trebuie sa va povestesc ce-am patit cand am montat televizorul. Am de la RDS un decodor - pentru televiziunea digitala cica. M-am apucat si am montat toate cablurile la locul lor, am citit cartea de instructiuni (care fie vorba intre noi, mai mult te baga in ceata decat sa te ajute), am dat sa caute programele automat. Stupoare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Un singur program: ProTV (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O iau de la capat. Acelasi rezultat. Deschid laptopul, il intreb pe gugal, citesc forumuri de specialitate, intru pe site-ul Sony... Am facut tot ce era posibil. Dupa 5 ore ( (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) decid sa pun cablu de la antena direct in televizor. Daca nu pot avea digital, macar sa am analogic. A gasit toate programele, insa nu se vedeau foarte bine. Ma apuc iar de treaba si montez iar decodorul, cu gandul ca a doua zi sa chem pe cineva mai destept ca mine sa vada ce fac eu gresit.
In momentul in care am abandonat lupta (mai bine de 6 ore!), m-a pocnit in moalele capului rezolvarea. Eu in loc sa apas pe telecomanda decodorului pentru a schimba programele, foloseam telecomanda televizorului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi venea sa rad, sa plang si sa arunc toate telecomenzile - toate in acelasi timp. Nu-mi venea sa cred cat de proasta am fost (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
In timpul asta, mister al meu se juca la calculator (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici macar nu m-a bagat in seama. M-a lasat in pace. Si-o fi zis ca decat sa se puna cu nebuna si sa ne certam, mai bine ma evita si sta si el linistit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bineinteles ca nu l-a rabdat inimioara sa nu-mi arunce: " Daca pateam eu ce-ai patit tu, faceai ca trenul in gara si-mi tipai ca de ce m-am apucat daca nu ma pricep. Acum eu ce-ar trebui sa fac? " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Concluzia: asa-mi trebuie daca ma dau mai desteapta ca altii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tudor
post Jul 28 2011, 12:34 PM
Post #2


ex Win-Win
*****

Group: Obsedat
Posts: 554
Joined: 16-May 10
From: IASI
Member No.: 8,548



Super faza, dar 6 ore Teo sa te lupti cu el? Sunt aproape sigur ca player-ul USB ar trebui sa citeasca si mkv-uri - mai cerceteaza aspectul.
Si noi ar trebui sa ne luam unul dar avem alte cheltuieli bagate in fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pe digi se vede lacrima asa-i?.
La ce pret l-ai gasit?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Jul 31 2011, 09:59 AM
Post #3


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



1900 lei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Da, se vede ca lacrima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce sa mai cercetez? Am incercat cu mai multe filme, format mkv si nu le-a citit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si eu traiam cu impresia ca trebuie sa citeasca, ca parca asa mi-a zis baiatul de la magazin, insa uite ca nu citeste. In cartea de instructiuni nu scrie mai nimic, pe net nu am gasit explicatii...
Singura solutie pe care o vad este sa-mi cumpar media player, eventual un hdd extern sau macar un dvd cu iesire HDMI.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cosmina10
post Sep 12 2011, 10:25 PM
Post #4


Contaminat
*

Group: User Banat
Posts: 8
Joined: 12-September 11
From: Bucuresti
Member No.: 10,591



Acum depinde si de modelul televizorului, dar oricum majoritatea filmelor mkv au peste 4 giga, asa incat trebuie sa fornmatezi stick-ul in NTFS format ca sa incarci pe el fisiere mai mari de 4 giga, apoi daca la media pe televizor ai si optiunea "Movie" in afara de muzica si fotografii inseamna ca trebuie sa citeasca si extensia mkv.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 18th November 2019 - 08:23 PM