Fiziognomonia |
Fiziognomonia |
Dec 18 2005, 11:52 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 |
Fizionomonia este stiinta care analizeaza caracterul indivizilor in functie de aspectul fizic. Se pare ca nu intamplator fiecare individ are anumite trasaturi.Dupa parerea mea,privind in plan global,asa cum speciile de-a lungul evolutiei lor s-au modificat din punct de vedere fizic pentru a se putea adapta conditiilor de viata in care se dezvolta,traiesc si mor,asa si oamenii,in mod inconstient,de-a lungul generatiilor, trasaturile se schimba datorita unui anume stil de viata si sub amprenta caracteristicilor morale pe care le poseda.
In cadrul acestui topic voi prezenta diferite parti ale corpului,sub forma de capitole,ca sa nu deschid mai multe topicuri. Capitolul 1 - Ochii Albastri foarte stralucitori - slabiciune Albastri - dulceata,bunatate Albastri inchis - idei profunde Bleu-faianta - pasiune,gelozie Cafenii -spirit viu Cafenii galbui - talent,superioritate Verzi - bravura,constanta Verzi-galbui - perfidie Negri - viclenie,tenacitate Cenusii - spirit agreabil Cenusii foarte stralucitori - finete si voiosie Spalaciti - natura enigmatica Privire intotdeauna dreapta - despotism Galbeni - asasini Privire patrunzatoare - constiinta propriei valori Mari,expresivi - energie Mari,moi - sange rece Mici si vioi - perseverenta Infundati si profunzi - invidie,ironie Foarte adanciti in orbite - spionaj In unghi drept fata de nas - agerime judicioasa Pleoapa superioara in arc - caracter fericit Pleoapa grea,atarnand - geniu Ochii umezi si voalati - aptitudini fata de arte Ochii surazatori - indragostiti si milosi Ochii lasati - nepricepere Ochii rotunjiti - detracati Deschisi si proeminenti - incapatanare Mobili intotdeauna - inconstanta Iesind din orbite - lenevie,desfranare |
|
|
Dec 19 2005, 11:00 AM
|
|
--- Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 |
Blondico eu ii am caprui bre, unde se incadreaza ???
Si sunt d-aia cuceritori, patrunzatori, ce mai... |
|
|
Dec 19 2005, 06:21 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 |
La cafenii titsicule :-*
|
|
|
Tsunami |
Dec 22 2005, 05:20 AM
|
Musafir |
hai blondino, zi-i ceva si despre mine. ochii i-ai vazut doar.
|
|
|
Dec 22 2005, 10:33 PM
|
|
Nu ti-am vazut ochii tsunami.Trimite-mi poza ta si iti spun mai multe :fluierat:
|
|
|
Dec 22 2005, 10:50 PM
|
|
Capitolul 2
Parul Plete lungi si rare : moleseala,amator de placeri Plete linse : spirit fara consistenta Plete scurte si dure : energie si vointa Aspre : voluntarism Aspre si crete : incapatanare Matasoase si vaporoase : spirit schimbator,nestatornic Foarte ondulate : spirit de imitatie Subtiri si rare : simt practic Cu mese stralucitoare : fidelitate dubioasa Negre : hotarare,violenta Negre,dese,groase : dragoste pentru ordine Negre foarte fine : natura sensibila Foarte negre : gelozie Castaniu inchis : natura concilianta Castaniu deschis,culoare atenuata : natura slaba Rosu - morcov : natura cu totul bine sau totul rau Blond deschis : caracter bland Blond stralucitor : caracter visator Blond auriu : noblete,spirit deschis Blond cenusiu : inclinare spre arte(in special la femei) Piele Piele delicata,fina,neteda : slabiciune Piele alba si moale : sange rece Piele maslinie : melancolie Piele bruna sau rosiatica : violenta Piele palida : suficienta Piele cu pigmentatie slaba : franchete mare Piele cu pigmentatie pronuntata : manie Ten mat : sensibilitate mare Ten galbui : nervozitate mare Roseata subita : timiditate |
|
|
Dec 22 2005, 10:51 PM
|
|
Dependent Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 |
frunte lata=inteligenta, seninatate
ochi cu coada lasata=pesimisti(scuzati exprimarea) ochi mari, luminoisi=vioiciunea spiritului, curiozitate, bunatate, credinta, etc ochii galbeni sunt la hepatita din cate stiu eu sau la rromi. |
|
|
Dec 22 2005, 11:25 PM
|
|
Contaminat Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 22-December 05 Member No.: 128 |
eu in ce categorie intru? eu chiar am ochi galbui in general si la lumina puternica se fac verzi
ma gandesc ca la verzi galbui desi nu ma prea incanta ce scrie :P |
|
|
Dec 23 2005, 01:39 AM
|
|
Dependent Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 |
nu ma refeream la pupila. :P
|
|
|
Tsunami |
Dec 25 2005, 03:59 AM
|
Musafir |
QUOTE Nu ti-am vazut ochii tsunami.Trimite-mi poza ta si iti spun mai multe :fluierat: e pe yahoo grup |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2024 - 07:58 PM |
|