Propuneri pentru subforumuri, subiecte de discutie, Intrebari, info legate de banari si avertizari |
Propuneri pentru subforumuri, subiecte de discutie, Intrebari, info legate de banari si avertizari |
Jul 26 2008, 11:13 PM
|
|
V.I.P. Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
dar pana acum toate fetele s.au prezentat la bar si a mers. nu stiu cat va prinde chestia asta, pentru ca cine intra de obicei intra ori pentru ca i.a fost recomadat forumul de cineva, ori a cautat ceva pe google si a gasit elady, si asadar intra direct in problema.
bine ai venit la noi. de ce nu vii la bar? |
|
|
Jul 26 2008, 11:18 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Bun asa!
Rezolvat topicul Cine suntem noi? Sa ne prezentam!, Topic de prezentare a membrelor forumului. |
|
|
Jul 26 2008, 11:20 PM
|
|
Tratabil Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 |
dar pana acum toate fetele s.au prezentat la bar si a mers. nu stiu cat va prinde chestia asta, pentru ca cine intra de obicei intra ori pentru ca i.a fost recomadat forumul de cineva, ori a cautat ceva pe google si a gasit elady, si asadar intra direct in problema. bine ai venit la noi. de ce nu vii la bar? Multumesc pentru primire La bar nu stiu unde exact sa postez.. adica, nu mi se pare sa se potriveasca la un subforum sau topic anume. Tu la care subforum ai zice sa deschid topicul ? Bun asa! Rezolvat topicul Cine suntem noi? Sa ne prezentam!, Topic de prezentare a membrelor forumului. ok, multzam |
|
|
Jul 26 2008, 11:20 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
L-am deschis deja, citeste mesajul de mai sus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Aug 2 2008, 12:34 PM
|
|
Tratabil Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 |
Din ce am citit la regulament nu avem voie sa postam linkuri.
Vroiam sa postez aici un link cu o pagina unde se vorbeste despre Manipularea fenomenelor meteorologice ( foarte interesant as spune ) dar este dat si numele unui ziar acolo si poate fi luat ca reclama.. as putea totusi face un rezumat la articolul respectiv daca intereseaza pe cineva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Este vorba printre altele si despre programul american HAARP This post has been edited by Lucretia: Aug 2 2008, 12:36 PM |
|
|
kalua |
Aug 2 2008, 12:36 PM
|
Musafir |
Daca ai putea face un rezumat ar fi extraordinar, Lucretia! Asteptam cu interes noul topic. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
Aug 2 2008, 12:38 PM
|
|
Daca ai putea face un rezumat ar fi extraordinar, Lucretia! Asteptam cu interes noul topic. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ok, am sa fac astfel. |
|
|
Sep 23 2010, 10:18 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 |
Subsemnata Citystella, domiciliată pe www.elady.ro , cu număr de posturi..(īn creştere),
solicit īmputernicirea de a crea un topic īn care să se poată posta video-uri avānd īn prim plan: flori şi plante, lāngă topic-urile speciale pentru plante, şi flori. Anexez la prezenta cerere, dragostea mea pentru plante şi flori şi declaraţia că: (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Vă mulţumesc anticipat pentru atenţia deosebită pe care mi-aţi oferit-o citind această cerere, şi sper că cererea mea nu va fi uitată, mai mult decāt atāt cine ar putea trece cu vederea unor ochişori atāt de frumosi:(IMG:http://burgman.altervista.org/_altervista_ht/images/GIF/occhi.gif) 23.septembrie.2010 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Citystella |
|
|
Sep 23 2010, 10:29 PM
|
|
Cerere aprobata cu drag.
Diana admin |
|
|
Sep 24 2010, 01:40 AM
|
|
Membru de Onoare Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 |
|
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2024 - 08:06 PM |
|