IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Probleme cu Romtelecom/ Clicknet, Provideri de internet cu probleme
Diana.
post Jan 12 2009, 06:55 PM
Post #1


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,778
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Eu innebunesc. In fiecare zi intre orele 17 si 19 conectiunea ROMTELECOM clicknet pica.
Tehnicul de la Bucuresti zice ca vede doar deconectari, motive necunoscute. Nu ii blamez, ca au o lista in fata si mai multe nu stiu bietii oameni.
Cica e de a curent. Asa zice tehnicul de la Craiova. Sa imi iau sursa.
Am dat vreo 250 de lei noi si am luat sursa. Credeti ca nu mai pica? As!
Curent my ass, am pus sursa sa stabilizizeze si stabilizeaza pe Avram Iancu, saracu`, Dumnezeu sa il ierte ca e mort demult!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2009, 05:15 PM
Post #2


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,778
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



IP-ul static de la Romtelecom
Romtelecom, in speta Clicknet, ne ofera avantajul de a putrea obtine contra a 2 euro+TVA (doar nu credeati ca e gratis, nu?!) posibilitatea de a avea IP statc.
Platesc pentru asta de 3 ani de zile.
In fiecare an de la sine putere, Romtelecom / Clicknet modifica IP ul static platit cu Ip-uri dinamice nedorite.
Si nu cu unul, ci cu cite vreo 3 Ip-uri dinamice pe zi!
Trimis tciket de suport. Sa vedem cind raspund!
Sper sa nu ies la pensie inainte de a primi un update!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bia
post Jan 13 2009, 05:19 PM
Post #3


make-up artist
*******

Group: Administratori
Posts: 5,601
Joined: 11-December 06
From: Otopeni
Member No.: 819



Ti-am zis ca si eu am probleme cu ei. Nu stiu cand expira contractul dar ma interesez si reziliez imediat. Mi-au aparut peri albi grav!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2009, 06:20 PM
Post #4


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,778
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



15 IP-URI "statice" am avut de la inceputul anului!!!!
Si la Piatra Neamt sint. De o ora sint la telefon. Aci imi zice unu1 ca io NU am avut ip static!!! io innebunesc!!!!!!!!!!
Pai daca nu aveam static cum sa fac plati? Idiotii!!!!!!!
BIA, ieri m-a deconectat si imediat ai postat tu de la acelasi ip!!!!!!!!!!! interval de 38 de secunde!!!!!!!!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2009, 07:07 PM
Post #5


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,778
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



3 IP-uri si doua deconectari in 10 minute!!!
rectificare: 4 in 15 minute@!
o ora si jumatate la telefon!

Io innebunesc:vreti instalare?
nu!
mi-o inchis!!!

Intr-un final, am dat de o tipa desteapta care m-a rezolvat!

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Jan 14 2009, 02:15 PM
Post #6


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,778
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



QUOTE
Romtelecom ClickNet, ISP de căcat
December 11th, 2008, scris de Flo

Probleme Clicknet ? Oare de ce !

Model de mail către reclamatii@clicknet.ro

Salut Clicknet.

Ma numesc Florin si am net de la voi de vreo 2 ani cu router speedtouch in chirie. Am fost foarte bucuros la inceput, dar entuziasmul a lasat dupa cateva zile locul deceptiei, caci netul… pica des. In unele zile odata la 5 minute, in altele odata pe zi, si in sfarsit in altele deloc (mai rar). Pica DSLul în draci.
Dupa ce am vorbit la telefon cu un asistent de-al vostru mi-a trimis acasa o echipa care nu stiu exact ce-a facut, dar dupa ce-au plecat a mers netul fara cusur cateva zile (coincidenta poate). Au spus ca suntem prea departe de nu stiu ce si ca se pierde semnalul dsl pana aici (locuiesc la vreo 2 km de posta, locul de unde vine DSLul clicknet in comuna unde locuiesc la cativa km de Brasov).
Ok, m-am impacat cat de cat cu ideea, desi nu-i normal, din moment ce am incheiat un contract cu Romtelecomul si in contract nu scrie nicaieri ca se poate sa pice netul din 5 in 5 minute.
Dar am acum recent (de vreo 2 luni) alta problema, si mai nasoala. A inceput speedtouch-ul sa faca fitze: se reseteaza din senin si apoi continua cu reseturile si nu mai am ce-i face (degeaba il scot din priza si il bag iar, degeaba apas pe butonul de shutdown de 2 ori, totul in zadar). Am sunat la voi din nou si, dupa clasicul “aveti virusi” (sunt programator, n-am virusi), m-au indemnat sa fac upgrade de firmware la speedtouch. Acum sunt la munca, iar acasa netul e picat si routerul a luat-o iar razna. Probabil trebuie sa-l las vreo saptamana sa se calmeze din nou, cum am mai facut? Nu am cum sa mai fac upgrade-ul de firmware, caci nu merge routerul DELOC. Chit ca ma indoiesc ca upgrade-ul asta imi va rezolva problemele cu netul, nu am alta posibilitate decat sa incerc. Si acum n-o mai am nici pe-asta.

Astept replyul dumneavoastra, si sunt curios daca pot sa renunt la chiria pe speedtouch si sa configurez eu un router (ce ma sfatuiti sa cumpar si cum sa fac sa modific contractul cu clicknet ?)

Multumesc anticipat, astept raspunsul dumneavoastra.

Morală: bagă RDS!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fantasy
post Jan 14 2009, 02:57 PM
Post #7


Doar eu..
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,133
Joined: 19-December 05
From: Peste tot..
Member No.: 120



Nici RDS nu-s mai cu mot. Noi la munca avem prin RDS internet , si sunt zile cand merge mai incet ca melcu' sau pica la fel din 10 in 10 minute.
Asta vara se intampla sa nu avem net cate 2 zile, si da-i pe fax cu rezervari si plati si alte chestii..

Acasa am de la o retea de cartier si merge cel mai bine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Jan 14 2009, 04:21 PM
Post #8


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,778
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Eu acasa am RDS prin fibra optica- nu mi-a mai facut probleme de 3 ani.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Jan 16 2009, 11:49 AM
Post #9


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,778
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Super tare! Dupa ce am cumparat UPS si stabilizator de tensiune ne-am prins ca se dusese modemul! Acuma merge. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lilisor
post Jan 16 2009, 09:26 PM
Post #10





Musafir






Maat, eu am acasa si stabilizator de tensiune si de toate si internetul merge exact la fel ca inainte, adica deloc! Si noi cred ca am sunat de o mie de ori si de fiecare data erau alte probleme, tot timpul de la noi din casa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Acum de la o vreme vine nenica zice acelasi lucru(diferente de tensiune, desi am de toate pe modem ca sa nu mai fie diferente de tensiune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si pleaca... Asta e, noi aici nu avem alt provider! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 20th September 2019 - 05:17 AM