Dieta si pastilele de slabit Acai Berry |
Dieta si pastilele de slabit Acai Berry |
Feb 2 2012, 09:33 AM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Banuiesc ca si voi ati auzit de pastilele Acai Berry. Ma tenteaza foarte tare sa le incerc...
Aveti cunostinte care au luat pastilele de slabit cu Acai Berry? |
|
|
Feb 2 2012, 09:37 AM
|
|
V.I.P. Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Eu n-am auzit de ele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Cum de te-au atras asa tare? |
|
|
Feb 2 2012, 09:59 AM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Din 2008 se cunosc efectele acai berry, mare vilva in sua, au vorbit de ele si la Oprah... se pare ca functioneaza. O sa mai caut informatii si dupa aia va mai povestesc. Chestia e ca sint pline de antioxidanti, pastilele astea de slabit sint din plante, nu din chimicale si sint aprobate si in sua si in ue... Pare a naibii de tentant!
|
|
|
Feb 2 2012, 01:23 PM
|
|
V.I.P. Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Ce suna prea bine pentru a fi adevarat, nu e adevarat! (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
Eu zic mai bine sa ti o dieta care te avantajeaza si sa scapi de kilogramele nedorite prin metode mai sigure. Scapi de 30 kilograme intr-o luna?!?!? Nu zau! Si apoi cum arati? Pielea intinsa devine supla si neteda? Dupa ce termini flaconul cate kilograme pui inapoi? Si parul nu-ti cade? Unghiile nu se crapa? Dintii nu au de suferit? Mananci de la fast food in fiecare zi, iei o pastila si trece? Eu zic sa te mai gandesti. Hai mai bine si tine-mi de urat la Monti. De data asta pana la capat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Feb 2 2012, 01:25 PM
|
|
Nu bre, nu cred de 30 de kile intr-o luna. Si vreau sa tin si dieta, nu sa bag in mine ca intr-un spital. Pasteilele de slabit Acai Berry sa le iau ca adjuvant, nu ca tratament contra obezitatii, ca nu-s nebuna! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Feb 2 2012, 02:03 PM
|
|
Pai la ce chestii am citit pe net in ultimele doua ore... Am crezut ca ai luat-o razna din cauza gerului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Feb 6 2012, 05:23 PM
|
|
Contaminat Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 6-February 12 Member No.: 10,966 |
nu am auzit pana acum despre pastilele Acai Berry dar sunt f interesata despre rezultate si desigur preturi
mi-am planificat sa scapt de 7 kg cat de curant posibil (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
Jul 4 2012, 03:17 PM
|
|
Contaminat Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 4-July 12 Member No.: 11,303 |
Chestia este ca produsele pe baza de acai berries, existente pe piata romaneasca, sunt contrafacute.
Nu ai cum sa stii daca "respectivele" contin intr-adevar extractul de fructe dorit. Asiaticii folosesc acai in alimentatie si pentru slabit, si functioneaza excelent ca supliment nutritiv aditional, nu ca masura exclusiva de a slabi. Eram si eu interesata de rezultate despre extractul de acai berries, dar nu am incredere in piata romaneasca. This post has been edited by Celina Melinte: Jul 4 2012, 03:18 PM |
|
|
Jul 4 2012, 03:18 PM
|
|
Corect, sint de aceeasi parere (am scris asta mai sus) . Inca nu mi-am cumparat, oricum. Si orice ar fi nu cred in "pastile minune" care te fac sa slabesti fara sa tii regim si fara sa faci sport. E clar ca-s gogorite.
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Celina! |
|
|
Oct 16 2012, 12:24 PM
|
|
Contaminat Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 16-October 12 Member No.: 11,469 |
Buna,
eu am primit de la doctor o adresa de la care sa comand, mi-a spus ca sunt ok si dau rezultate bune atata timp cat le folosesti asa cum este indicat si nu ca inlocuitor al meselor.astazi au venit, o sa va tin la curent. |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2024 - 09:17 PM |
|