Alimentatia cainilor si cateilor, Ce trebuie sa manance cateii de companie |
Alimentatia cainilor si cateilor, Ce trebuie sa manance cateii de companie |
Jul 22 2008, 05:41 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Socotesc ca era necesar un astfel de topic. O alimentatie sanatoasa ne tine cateii sanatosi si le prelungeste viata.
Pentru posesorii de catei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si nu numai: Dieta cainilor de companie Hrana cateilor |
|
|
Jul 22 2008, 05:49 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Eu vreau sa te intreb un lucru (am si eu un fix, de! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )> cum e cu parul, dom'le? Eu ma renuntat sa mai sper ca se poate face ceva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Jul 22 2008, 05:53 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Deocamdata nu sint probleme. Abia astept sa se faca bine si sa ii pit face baie. O sa o invat la pieptanat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mititiko, ce maninca cateleul tau (aka al prietenului) Am citit ca e posibil ca parul sa cada si din cauza alimentatiei. Poke, cind ne intilnim aduc dihania. Azi a facut 3 luni si are aproape 10 kile!!! |
|
|
Jul 22 2008, 05:59 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Nu mananca decat boabe, de la altceva ii apare o eczema pe spate. E foarte sensibil, acum vrem sa mergem iar cu el la medic, dar ne-am saturat sa ne plimbam cu el la atatia veterinari si sa nu fim multumiti de nici unul! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Jul 22 2008, 06:09 PM
|
|
Ce boabe maninca?
Astept sa se uploadeze un filmulet cu Ara pupacioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fanny, pe albastrila nu l-am vazut de mult. S-a intors din "vacanta"? |
|
|
Jul 22 2008, 06:12 PM
|
|
Hills ii luam de obicei, desi sunt ale naibii de scumpe si asta e un mancacios nevoie-mare.
|
|
|
Jul 22 2008, 06:13 PM
|
|
De Hills nu stiu nimic. Insa am aflat ca royal canin e foarte bun. Din lista cu mincare naspa, pedigree...
|
|
|
Jul 22 2008, 06:13 PM
|
|
Voi cu ce o hraniti, Maat?
|
|
|
Jul 22 2008, 06:19 PM
|
|
Cu royal canin pentru baby. Mai era o marca buna, bel... si ceva. Stai sa caut si revin
Mai maninca brinza de vaci, ousor (jumate!) , morcov, nectarine (ii plac la nebunie!), a mincat si grapefruit si ... castravete! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gatam am gasit: BELCANDO. O sa ii iau si de-asta, pina acum am papat bobite si cite ce a mai picat. A, si putina carne de vita cruda si ficatel de pasare. Amestecate cu bobite. Mititiko, din ce oras esti? |
|
|
Jul 22 2008, 06:21 PM
|
|
Noi nu ii putem da altceva. Inainte ii mai gateam, dar ii apar mereu bube de la mancare. El ar manca de toate, dar cel mai mult e innebunit dupa mere. Din astea ii mai dam din cand in cand. In rest, doar boabe, cred ca i s-a acrit si lui saracul. O sa ma interesez de royal canin-ul asta, daca zici ca e atat de bun.
Apropo de oua, am citit ca, in special pentru rasa lui-rottweiler- e foarte indicat, din cand in cand sa le dam cate un galbenus de ou crud. N-am auzit-o inca din gura unui veterinar si la cat de sensibil e mi-a fost frica sa-i dau. Tu i le fierbi sau tot crude i le dai, Maat? Din Bucuresti sunt. |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st November 2024 - 12:48 AM |
|