Noul site eLady + altele, Cum va place? |
Noul site eLady + altele, Cum va place? |
Nov 1 2007, 11:13 AM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
A fost uploadat noul site eLady.
Mai e ceva de munca la el, insa, per ansamblu, cum va place in comparatie cu cel vechi? |
|
|
Nov 2 2007, 09:37 AM
|
|
V.I.P. Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Ce imi place cum arata site-ul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Nov 2 2007, 09:39 AM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
ssst (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) nu inca poke, mai avem de editat ultimele poze din fiecare categorie ca atunci cind s-au publicat erau alte regului la dimensiunile pozei... ce iti place cel mai tare?
|
|
|
Nov 2 2007, 09:45 AM
|
|
V.I.P. Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Arata bine per total.
Si imi place ca sunt informatii mai multe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mai multe poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bun-bun! Le:frumoasa galeria de moda! This post has been edited by pokemon: Nov 2 2007, 09:46 AM |
|
|
Nov 2 2007, 09:47 AM
|
|
Uita-te la galeria de moda. Inca nu am apucat sa punem tot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar ii dam batai... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
Nov 2 2007, 01:02 PM
|
Musafir |
Hello!
Daaaaaa, si pt mine a fost o surpriza placuta! Felicitari! Numa' ca n-am intrat inca la "horoscop", sa vad cum e conceput, zilnic, sau cum? Recunosc, sunt o mare dependenta de horoscopul zilnic! Il urmaresc din cel putin 3 surse. |
|
|
Nov 2 2007, 01:02 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si mie imi place (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
rozy |
Nov 2 2007, 01:08 PM
|
Musafir |
neata!..eu nu eram sigura ca am nimerit in elady. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...pe urma am vut sa apas pe FORUM..si am nimerit altceva...ca s-au mutat butoanele:D
hai ca ma pun sa haladui pe site sa vad ce a mai aparut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Nov 2 2007, 01:10 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
am aruncat si eu un ochi.
intr-adevar, arata mult mai bine. pozele insa nu puteau fi mai mari? de ex. la rochii de mirese unde m-am uitat eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu am priceput mare lucru. in schimb, la rochii de craciun era mult mai clar. revin mai pe seara cu alte concluzii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ps: foto de link pentru galeria de imagini e super! imi place (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
Nov 2 2007, 01:31 PM
|
|
Pozele au fot puse cit de mari au fost. Nu disperati, mai avem tone... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si sectiunea aceea va fi completata continuu! Jocurile v-au placut? Felicitarile?
Galeria de moda (si ideea si pozele) va fi sursa d einspiratie pemuru multi... am io asa o "presimtire"... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) inca nu e terminat, se editeaza in continuare pozele de indexurile categoriilor din site...pina in seara sper sa terminam. Oricum, in utlimele doua nopti s-a muncit pina la 4 dimneata pentru ce vedeti... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg, tre sa intri in subcategorie si daca dai click pe poza se mareste. Nu pot fi puse nici cit china... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st November 2024 - 01:13 AM |
|