![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu poti avea certitudine. de asta se numeste si credinta.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Da ala80 dar nu cred ca este vorba de biblie, care este doar o carte, e vorba de credinta, cu totul altceva.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ala, inainte de a-ti raspunde, si te rog sa ma ierti, ai citit Biblia sau ceva din ea, pana acum?
Deschid alt topic, despre biblie, ok? Si, de fapt si de drept, as fi dorit sa vorbim despre Isus, aici. |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
stau si ma gandesc..daca intr-o zi, odata cu evolutia stiintei sau mai stiu eu cum, se va demonstra negru pe alb intr-un fel ca nu exista "dumnezeu", cat de mare va fi bulversarea..cati oameni o sa isi piarda simtul echilibrului...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Daca..., dar daca nu? ce va fi atunci? Cine va pierde?
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
am rasfoit-o. dorm cu ea pe noptira, dar in fiecare seara imi pica altceva in mana. ti-am spus ca nu sunt documentata. nu ma certati. eu chiar sunt credincioasa (desi nu ma manifest).
hai sa nu discutam despre intrebarile mele si sa revenim on topic. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Inca o data de ce Iisus si nu Dumnezeu?
|
|
|
![]()
|
|
Pentru a nu ingreuna.
Ok, atunci, de ce nu si despre Duhul Sfant? Dumnezeu este unul in fiinta, dar intreit in Persoane: Tatal, Fiul si Duhul Sfant. Biblia nu il numeste Persoana direct, numindu-l Fiul, dar ii arata calitatea de Persoana avand aceeasi natura sau Fiinta ca Dumnezeu Tatal. Tits, tu vrei sa o luam de la coada, eu as fi vrut sa o luam slowly slowly. Mdeh, sec. vitezei. |
|
|
![]()
|
|
pai cine a fost mai intai? Nu Dumnezeu? Nu vreau sa grabesc nimic, dimpotriva
|
|
|
![]()
|
|
Parerea mea: Gresit. Dumnezeu e vesnic. Nu poti spune " a fost intai, ori primul". Exista dintotdeauna.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:58 AM |
|