![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
forte, ce plantute frumoase ai! sa nu fie deochi. sa-ti traiasca!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 1-June 06 Member No.: 355 ![]() |
Forte, ai yahoo messenger ? ID meu este cony_kool. As vrea sa vb pe el daca se poate, k va fi mult mai usor si mai fain.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ID meu e de altfel pt toata lumea de pe acest forum care ar vrea sa mai vb depre plantute si nu numai. Va pup si pe curand ! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
te-am adaugat in lista cony!
am schimbat mandarinul, vasul era plin de radacini (mi-a fost frica sa le tund, sa nu ranesc si mai mult planta) si am taiat crengutele care erau uscate. eu as prefera sa schimbam impresii si pe forum, ca sa citeasca toata lumea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg, multumesc de aprecieri pentru plantute! asa erau asta vara, acum sunt ciufulite si suparate, le-am pus o lampa cu lumina alba ca sa le ajute... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum feriga are o sora (achizitionata acum 2 zile) va rog faceti-mi ceva, in ritmul asta ajung sa dorm pe scara blocului |
|
|
Bella |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de palmier, care va pricepeti va rog sa ma ajutati. Bambusul meu crestea foarte super pana acum. Are ceva puncte negre pe tulpina si pe frunze. Nu stiu ce sa ii fac, i-am facut si "dus" dar nu ii trece, i-am cumparat ceva solutie pentru purici de flori (asa mi-a zis femeia de la florarie) dar nu a trecut, nu stiu ce sa mai ii fac, poate voi aveti, ajutati-ma va rog, este floarea mea preferata
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 1-June 06 Member No.: 355 ![]() |
Ajutoooooooooor!!! Filodendronul meu are purici!!! Sunt multi purici mici si albi in pamant... Nu stiu cum sa il tratez!...stiti voi ceva de asta? Pls daca are cineva idee ce as putea sa ii fac sa imi spuna si mie, pt k desi inca nu se vede nik, eu sunt digura k il afecteaza.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
e solutie antipurici la florarie sau la magazine cu chestii de gradinarit!
pe mine m-a ferit dumnezeu deocamdata de asa ceva.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
FORTE, crap de dragul trandafirasilor din carrefour!!! dar am mai scris, am luat si mi s-au uscat toti, pamantul se mucegaise, arata ca naiba.. am shimbat, am cumparat pamant, ingrasamant, dar la fel..
ce as putea face? azi am fost iar tentata sa iau, dar decat sa imi moara... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si ai mei au murit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si cand te gandesti k vroiam si eu sa imi iau.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sa inteleg k mai bine ma las pagubasa in privinta lor...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 10:34 AM |
|