![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 20-February 07 Member No.: 1,224 ![]() |
Ajutoooooooooor!!! Filodendronul meu are purici!!! Sunt multi purici mici si albi in pamant... Nu stiu cum sa il tratez!...stiti voi ceva de asta? Pls daca are cineva idee ce as putea sa ii fac sa imi spuna si mie, pt k desi inca nu se vede nik, eu sunt digura k il afecteaza.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Buna ti-am trecut id la mine sa nu te sperii. Pt puricei exista MOSPILAN la magazinele fotosanitare, este un praf pe care-l prepari mai concentrat decat scie pe plic. Vei stropi plantele si pamantul de 2-3 ori la interval de 2-3 zile. Vei vedea ca dispar. Succes |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) LSHP!
speram sa te simti bine la noi! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 20-February 07 Member No.: 1,224 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) LSHP! speram sa te simti bine la noi! Cu siguranta. Multumesc frumos. Sa va arat si eu ce raritate am, dar nu reusesc sa pun foto, pot pune un link catre un site? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine in bucatarie a venit primavara...
(IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/22-02-07_0858.jpg) (IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/22-02-07_0855.jpg) (IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/22-02-07_0853.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 1-June 06 Member No.: 355 ![]() |
Craciunita mea abia acum are boboci... Dar tot e bine, pt k incvepusem sa cred k nu o sa mai infloreasca.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Filodendronul il tin acum sub tratament cu Mospilan. Mersi mult de sfaturi! Va pup si ne auzim in curand ! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
bebe_maria, a 2a e cumparata, nu? (sau primita)
ce ai facut cu pamantul? l-ai schimbat, e acelasi? la mine a mucegait si s-au uscat.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
voiam sa intreb si eu ceva... eu nu prea reusesc sa tin in viata nicio floare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , cu toate ca fac eforturi. deh, nu ma procep!
acum am primit de la mama o floricica superba, care seamana cu cea mica, mov, postata de bebe maria. am auzit ca se numeste "primula"... nush daca e aceeasi, dar seamana... a mea are florile galbene, dar stiu ca exista si cu mov. deci: am citit intr-un ziar ca trebuie sa pui apa de 3 ori pe sapt, ca ii place lumina puternica, dar nu direct in soare (cum o fi asta nu stiu....). am asezat-o pe pervaz la bucatarie... dar nu arata prea bine... adica florile care sunt in partea de jos langa frunze se ofilesc. poate stiti voi ce as putea sa fac... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
voiam sa intreb si eu ceva... eu nu prea reusesc sa tin in viata nicio floare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , cu toate ca fac eforturi. deh, nu ma procep! acum am primit de la mama o floricica superba, care seamana cu cea mica, mov, postata de bebe maria. am auzit ca se numeste "primula"... nush daca e aceeasi, dar seamana... a mea are florile galbene, dar stiu ca exista si cu mov. deci: am citit intr-un ziar ca trebuie sa pui apa de 3 ori pe sapt, ca ii place lumina puternica, dar nu direct in soare (cum o fi asta nu stiu....). am asezat-o pe pervaz la bucatarie... dar nu arata prea bine... adica florile care sunt in partea de jos langa frunze se ofilesc. poate stiti voi ce as putea sa fac... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Kitten, planta a doua postata de bebe maria este o violeta de Parma. Este o planta care daca ii gasesti locul in apartament, adica, lumina dar sa nu bata soarele direct, o temperatura in jur de 19-21C dar nu langa o sursa de caldura si apa moderat. De preferat se uda in farfurioara, te va rasplati cu floricele mult timp si o poti avea ani de zile. Rupe-i florile si frunzele ofilite incearca sa lasi pamantul sa se usuce si apoi uda-o din nou. Iti doresc succes. Pentru alte relatii imi poti scrie pe pm. Primulele seamana ca dimensiune a frunzelor si florilor dar vor o temp mult mai scazuta. Pentru MEG: Nu cumva ai pus apa prea multa la planta? Sa va arat si eu o mica, mica parte din florile mele : http://florisiplante.sunphoto.ro/2007%20ian%2006 |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
LSH, nu poti pune pozele cu link direct? (e explicat pe la help)
ar fi mai frumos asa... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th July 2025 - 11:59 AM |
|