![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 20-February 07 Member No.: 1,224 ![]() |
Am incercat si nu am reusit, sper ca nu am suparat.
Am sa mai citesc, scuze! (IMG:http://thumb0.webshots.net/t/61/161/1/98/89/2057198890093119820BLbPPS_th.jpg) (IMG:http://thumb0.webshots.net/t/46/47/3/27/3/2707327030093119820OFefVY_th.jpg) Cu acestea am reusit insa sunt pe alt site de gazduire, am sa le mult si pe celelalte. Sper ca va place raritatea mea de planta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Meg ambele sunt cumparate si mi-s asa dragi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ; din pacate prima s-a cam uscat (cred ca e prea cald la mine in casa pt jerbere.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) dar violeta creste de zor. Pamantul nu l-am schimbat dar o s-o intreb pe mami cand sa fac asta pt ca nu prea ma pricep (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
bebe maria, mercic pt informatii. am aflat sigur, e vorba de primula... deci tu spui sa o mut mai la racoare.... hm, dar atunci cum fac cu lumina puterinca? ooff...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 1-June 06 Member No.: 355 ![]() |
Am si eu o primula si am mutat-o la racoare, pt k in casa la caldura se pleostise, insa acum i-au dat frunze noi si o sa isi revina. Nedumerirea mea e ce o sa se int cu ea cand o sa vina caldura... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Mai am si eu o intrebare... Are careva dintre voi levantica ? Pt k eu vreau sa imi iau, dar am citit pe aici k din seminte creste f f greu si tufe nu stiu daca se gasesc in comert. In plus, nu m-am dumirit daca rezista sau nu la ger. Poate imi spuneti voi cate ceva despre ea. Thanks ! Pupici ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
merci de raspuns... daca mai descoperi ceva despre ea, zi-mi si mie!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
hai ca va pun si eu floricelele mele de care sunt foarte mandra...tre sa le mai skimb ghiveciul la vreo 2.mama e nebuna cu florile,are o adevarata gradina botanica...si pe vremea aia,nici macar nu le udam (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) ,dar de cand am si eu cuibusorul meu,uite ca m-a lovit si pe mine...
http://i171.photobucket.com/albums/u313/la...ne/flori002.jpg http://i171.photobucket.com/albums/u313/la...ne/flori003.jpg |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
despre intretinerea bonsai-lor ce stiti? am tot cautat pe net si am gasit diferite scheme dar ma intereseaza sa stiu de la cineva care are deja.si am uitat acasa si hartiuta cu specia pe care o am de bonsai. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
buna seara iubitoare de floricele.Vin si eu printre voi cu floricelele mele.Aici nu prea am f multe,dar in tara avea balconul plin.
Aici am vaut primule, dar s-au uscat,nu inteleg de ce,ca in perioada cand le-am luat nu prea era soare ca sa zic ca au stat in soare direct.Poate nu tb sa pun apa firect pe pamant ci in farfurioara? Acum am o flare,care nu sunt siguraq ca e un ficus ca nu avea biletel cand l-am luat si incepe sa i se ingalbeneasca frunzele.L-am mutat ca statea intre usa si geam si am zis ca e curent,sper sa-i mearga mai bine. Hai sa vad daca reusesc sa pun pozeprimula rosie primula galbena narcise ficus??? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 20-February 07 Member No.: 1,224 ![]() |
Buna seara Ioana,
Foarte frumoase Primulele insa trebuie sa stii ca sunt plante extrem de frumoase atunci cand le cumparam dar din pacate dupa f scurt timp nu mai reusim sa le cream conditiile din sere. Incearca sa le tii la o temperatura scazuta chiar sa le scoti afara iar cand este soare sa le feresti de razele lui. Ele vor intra si intr-o perioada de repaus o data cu incalzirea timpului. Floarea care tu crezi ca e ficus este Dieffenbachia. Este iubitoare de caldura, apa si lumina si intr-adevar trebuie ferita de curentii de aer. Sper ca informatiile mele sa te ajute sa le faci bine si sa te bucuri mult timp de ele. Daca mai doresti si alte reletii ma poti contacta pe pm. Numai bine. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 1-June 06 Member No.: 355 ![]() |
Fetele, voi v-ati scos florile afara ? Mie inca imi e teama de frig. In skimb, craciunita mea abia acum a inflorit si mi-a inflorit si violeta de Parma care imi e tare draga!
Cred ca acum la putem deja skimba pamantul si ghivecele, pentru ca se apropie sezonul cald. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th July 2025 - 05:50 AM |
|