![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, la ea ma refer. absolut acelasi tratament ii aplic si la a noastra, mai putin pulverizarea - dar pt ca o am la birou acum, o sa incerc sa imi fac timp pt ea in pauza de masa. inca o data, ai niste flori de nota 10!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 1-June 06 Member No.: 355 ![]() |
Salutare, fetele !Ce va mai fac floricelele ? Eu am mai gradinarit azi cu petonii si alte d-astea si am o problema cu puricii de la filodendron si cu porumbeii de afara din cauza carora nu imi pot scoate florile la aer... Sper sa rezolv aceste probleme pe rand.
Vroiam sa va intreb daca stie careva dintre voi care ar putea fi cauza pentru care orhideea nu infloreste. E posibil sa aiba o perioada de repaus ? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Buna fetele, eu am o cerica, o frumusete, cred ca are peste 15 manunchiuri de flori, o tin in dormitor, problema mea este ca miroase foarte puternic, parca n-o mai suport (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) A mai patit cineva? sau sunt eu nebuna? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 15-June 07 Member No.: 1,802 ![]() |
(IMG:http://i149.photobucket.com/albums/s68/divi2007/Imag029.jpg) (IMG:http://i149.photobucket.com/albums/s68/divi2007/Imag028.jpg) (IMG:http://i149.photobucket.com/albums/s68/divi2007/Imag003.jpg) astea sunt floricele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Superbe flori! Sa iti traiasca si sa fie la fel de frumoase sa te bucure! As vrea daca poti sa imi dai si mie din plantutele tale cu flori lastari, contra cost. Cer prea mult? Multumesc! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pai contra cost n are rost sa iei ca asa gasesti in magazine, si eu daca dau dau fara bani de unde esti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
divi...sunt divine florile tale (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Am si eu o begonie care se chinuie saraca sa infloreasca, nu prea ii merge si nu stiu de ce. Tu ce le faci? Folosesti vreun ingrasamant pentru ele? |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fluturas mersi, sa sti ca am observat ca le merge in functie de cum am noroc si de locul de unde le cumpar cele din supermarket tin mai bine si cresc mai repede din piata nu mai iau, , begoniile doar le ud la 3 zile iarna, vara la 2 zile nu folosesc la niciuna ingrasamant doar le mai stropesc cu apa desupra , cele roz nu mai au florii am inteles ca ar inflorii la cateva luni iar vara nu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si asa imi placeau cum arata inflorite sau din cauza ca le am luat din alt loc decat begoniile, mai naspa a fost ca mi am mai luat 2 ghivece azalee si s au uscat de aia am zis ca din piata nu mai iau
pune le intr un ghiveci mai mare sa aibe mai mult loc eu asa fac cand vad ca nu mai creste sau nu face flori, si am vazut dupa ce le am sadit ca exista pamant in functie de tipul de flori acuma am zis ca nu le mai schimb pamantul, iar daca ai posibilitatea sa le aduci pamant de la padure e f bun si acela |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Adevarul ca ghiveciul e cam mic, cred ca trebuie sa-l schimb si am sa pun pamant din acela usor, parca asa am vazut ca au, nu din cel negru si gras. Am o begonie galbena care e plina de frunze frumoase dar flori nu mai vrea sa faca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Buna dragelor... si bine v-am gasit!
Sunt noua pe acest forum... si pentru ca plantele (in special cele de apartament) reprezinta marele meu hobby, va ofer spre clatirea ochilor cateva imagini cu floricelele mele: http://s59.photobucket.com/albums/g284/Ari...2007/?start=all |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 02:18 PM |
|