![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
avut flori....flori murit.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
ati vazut vreodata ficusul sau oleandrul....in natura?? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Jolie, litops-ul tau ..nu-mi dau seama daca e litops??!! E asa de ingrasat si e asa de rau ( pt. el ) pamnatul in care l-ai pus...
M-ai ai litops?? Cum ii ingrijesti?? Ai vazut litops inflorit?? Cauta pe google litops si ai sa gasesti cactusi.com. Acolo se vb foarte mult si de litopsi. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
avut flori....flori murit.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ati vazut vreodata ficusul sau oleandrul....in natura?? Ficus da. Am si postat o poza cu cateva pagini in urma. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
poi sunt ditamai copacii....cel putin ficusii....cred ca sunt chinuiti intr-un ghiveci (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) si oleandii fac niste flori superbe....al meu, din ghiveci avea 2 frunze..si au cazut si alea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
ala,am vazut poza...ficusul ala e micut inca....am vazut eu niste enormitati (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...un trunchi de nu-l cuprindeau 3 oameni...cand imi scot si eu pozele poate imi aduc aminte sa pun aici |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Jolie, litops-ul tau ..nu-mi dau seama daca e litops??!! E asa de ingrasat si e asa de rau ( pt. el ) pamnatul in care l-ai pus... M-ai ai litops?? Cum ii ingrijesti?? Ai vazut litops inflorit?? Cauta pe google litops si ai sa gasesti cactusi.com. Acolo se vb foarte mult si de litopsi. Nu mai am lithopsi, astia i-am cumparat de la florarie. Am vazut pe net, stiu ca nu prea seamana...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pamantul in care l-am pus este pamant special de cactusi. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
lithop este, avem si noi pe acasa
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
E fain tare lithop-ul ala chiar si numai pt frunze daca le pot spune asa. Ma gandesc sa-mi iau si eu un ficus pestrit ca imi place.
Mi-a facut boboci trandafirul japonez si de ceva ani nu a mai facut sunt tare incantata sper sa si infloreasca.Daca infloreste pun poze. Sper sa nu infloreasca sapt viitoare ca plecam si n-o sa-l vad. Cineva mi-a zis sa-i rup toti lastarii si o sa faca flori.Pana acuma aveam ditamai copacul plin de frunze si nici o floare.Anul asta l-am tuns, chel l-am facut. Si uite ca face flori inseamna ca functioneaza metoda cu taiatul ramurilor. Stie careva trandafirului japonez ii prieste in ghiveci de lut sau de plastic? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,925 ![]() |
am reusit sa-mi fac si eu album cu floricelele mele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
le puteti vedea aici: http://s226.photobucket.com/albums/dd243/s...s/FLORI%202007/ |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Frumoase!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Faine faine florile. Orhideea e pretentioasa?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:25 AM |
|