![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 13-March 08 Member No.: 3,467 ![]() |
Sa stii ca am incercat cu apa in care am lasat tutun la macerat . Aparent ginganiile au disparut , nu se mai vad misunind pe pamint . Si planta parca arata mai bine, desi cred ca mi se pare , ca era prea repede sa isi revina. Oare sa am noroc si sa scap de musafirii nepoftiti? Ar fi bine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Am cativa lastari de muscate disponibili... cu floare rosie si cu floare roz ("fosforescent")...
(IMG:http://i59.photobucket.com/albums/g284/Aricicamica/Flori%202008/PIC_0024-2.jpg) Si mai am si 2 lastari de hibiscus cu floare simpla portocalie. (IMG:http://i59.photobucket.com/albums/g284/Aricicamica/Flori%202008/PIC_0026-1.jpg) (IMG:http://i59.photobucket.com/albums/g284/Aricicamica/Flori%202008/PIC_0029-2.jpg) Cine doreste sa spuna... This post has been edited by Maàt: Mar 21 2008, 04:39 PM
Reason for edit: am pus pozele sa se vada cit sint de frumoase
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce faini lastarii Valentina, culoarea la hibiscus e (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
asa-i misssn. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt foarte frumoase culorile lor... cum spuneam: am tuns hibi si lastarii acestia mi-au ramas. Doritorii sa indrazneasca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Imi dai si mie un hibiscus te rog unul dar nu stiu cum facem cu transportul ca la noi e inca frig, ieri a nins cu fulgi mari.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 13-March 08 Member No.: 3,467 ![]() |
de unde esti valentina? as vrea si eu niste muscate , ca sint frumoase si le-as pune in gradina . dar eu sint din oradea si parca coltul asta de tara e tare departe de restul . lastari de hibiscus de dat am si eu, chiar si cu radacinuta, daca vrea cineva
|
|
|
![]()
|
|
Imi dai si mie un hibiscus te rog unul dar nu stiu cum facem cu transportul ca la noi e inca frig, ieri a nins cu fulgi mari. misssn, e vorba de lastari abia taiati, nu plante intregi... deci rezista bine pe transportul cu posta, in colet bine protejat. Daca as fi avut acces la mp ti-as fi spus sa-mi lasi adresa intr-un mesaj privat. Cum acest lucru nu e posibil, adauga-ma la lista de contacte pe yahoo messenger si vorbim acolo. id-ul meu este: lorisimon2000 de unde esti valentina? as vrea si eu niste muscate , ca sint frumoase si le-as pune in gradina . dar eu sint din oradea si parca coltul asta de tara e tare departe de restul . lastari de hibiscus de dat am si eu, chiar si cu radacinuta, daca vrea cineva bocapoca, aceeasi rugaminte o am sipentru tine: adauga-ma la contacte pe yahoo messenger si imi vei lasa acolo adresa, caci aici pe forum, nu este deloc recomandat acest lucru. Acum ca tot m-ai starnit intreb si eu, lastari de hibi alb sau roz pal batut ai ? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ii poti trimite mail, Valentina.
|
|
|
![]()
|
|
Ii poti trimite mail, Valentina. multumesc Maat. Important este daca poate ea sa-mi trimita mie... adresa ei trebuie sa ajunga la mine, pentru a stii unde trimit coletelul... iar pe mess era mai usor sa comunic cu ea in eventualitatea ca mai dorea si altceva din albumul meu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 11:53 AM |
|