![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ea poate sa te contacteze in mod sigur. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Ea poate sa te contacteze in mod sigur. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc Maat. Astept sa ma contacteze, pentru mine nu-i graba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 1-June 06 Member No.: 355 ![]() |
Valentina, mai ai cumva lastari de hibiscus ? dar de muscata roz ? Esti din Bucuresti ? As dori si eu din astea 2, dar ar trebui sa vb de trimis sau de o eventuala intalnire. Eu cred k te am in lista de la yahoo, dar nu stiu tu... ID meu este cony_kool.
Bocapoca, tu ce fel de lastari de hibiscus ai ? Eu ma tot kinui sa prind de prin alte parti plantuta asta si nu imi iese... Astept vesti de la voi. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 13-March 08 Member No.: 3,467 ![]() |
hibiscusul meu e rosu
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bocapoca, ce mai fac plantutele tale? Cum mai e cu afurisitii de paianjeni?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 13-March 08 Member No.: 3,467 ![]() |
pai, pina la urma tot te-am ascultat si am schimbat tot pamintul, am spalat frumos radacina si ghiveciul. asta s-a intimplat simbata, si trebuie sa recunosc ca planta inca e putin cam bleguta, ii cam atirna frunzele , dar eu SPER SA ISI REVINA. Ce zici, are vreo sansa?
Acuma chiar ma distram , ca sotul meu a zis ca am luat-o razna cu florile, ca o sa ne napadeasca toata casa daca nu ma opresc din adunat, asa ca m-am potolit un pic (acasa ) si am inceput la birou. Chiar azi au intrebat colegii ca vrem sa ne facem sera? Dar e nasol, ca plantele sint multe , dar sint mici, si eu as vrea sa fie mari, si nu mai am rabdare pina o sa CREASCA. Si as vrea sa va mai intreb ceva. Mi-am luat din piata seminte de petunii sa le pun in gradina. Dar acuma mi-a venit "geniala" idee, cum ca ce ar fi daca as planta semintele in ghivece si cind o sa apara plantutele sa le plantez pe alea afara? Oare nu ar suferi la transplantare ? Ce ziceti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu cred ca n-ar avea nimic, ar fii ca niste rasaduri ce idee buna.
Valentina ti-am trimis un mail ca messenger-ul mi l-am dat jos ca ma enerva ca imi tot dadea erori si l-am salutat din mers. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu stiu ce sa-ti spun vis-a-vis de puricii aia... Dar cu petuniile nu ai de ce sa dai gres. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si as vrea sa va mai intreb ceva. Mi-am luat din piata seminte de petunii sa le pun in gradina. Dar acuma mi-a venit "geniala" idee, cum ca ce ar fi daca as planta semintele in ghivece si cind o sa apara plantutele sa le plantez pe alea afara? Oare nu ar suferi la transplantare ? Ce ziceti? E o idee buna cu petuniile. Si eu mi-am cuparat seminte de petunii si le-am plantat in cutiute mici si le-am pus in bucatarie, pe pervaz. Dar asa de incet cresc, de vreo luna le-am plantat si de-abia au crescut vreun centimetru! Cand cresc mai mari si e mai cald afara, cel putin vreo 3-4 cm sa aiba, pot fi mutate in ghivece mari sau afara. Nu au de suferit, mai ales daca le muti impreuna cu pamantul in care au stat pana atunci. Ce am observat eu cu petuniile de anul trecut, nu le prea place sa stea afara, in ploaie si vant. Petuniile pe care le-am avut in ghivece agatate la streasina au crescut uriase, cele care au stat afara pe pamant au fost mult mai anemice. |
|
|
![]()
|
|
oooff , ce greu e si cu plantele astea. Acuma ca vine primavara, as vrea sa am flori frumoase si in gradina si nu stiu cum sa fac. Daca pui seminte , nu e sigur ca ies . Daca pui bulbi, nici atunci . Trebuie sa stii care plante sint anuale si vare perene , sa vezi in ce parte sa le pui, la soare sau la umbra, etc, etc. Ieri mi-am adus doua fire de liliac, si le-am plantat. Dar si daca se prind, sint micute inca, sigur nu fac flori anul asta . Si mie mi-ar place afara ceva plante care sa fie inflorite mult timp. Si daca se poate sa nu fie nici prea scurte ca ma enerveaza rau cind dau multi bani pe cite o planta si dupa aia vad ca se usuca. Voi ce imi recomandati?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:36 AM |
|