![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eeei, asa e cu gradinaritul, sa stii. Iti trebuie cativa ani de experienta si in timp vei vedea care flori o duc bine in gradina ta, si care nu. Si eu sunt la inceput, anul trecut am plantat in toate ghivecele plante de un singur fel, si numai apoi mi-am dat seama ca in cosurile de atarnat la streasina se pun plante atarnatoare.
Florile pe care le plantezi direct in pamant e ideal daca sunt perene (asa le zice?), deci cele care cresc din bulbi vor inflori an de an. Eu am foarte multe ghivece de pus afara, insa in astea pun numai flori care rezista un sezon. E imposibil sa gasesti un tip de flori care sa fie inflorite toata vara. De obicei unele infloresc in primavara-vara, altele infloresc spre toamna. Isa fiecare are farmecul ei. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu cred ca la cele cu bulbi ai mai multe sanse decat la cele cu seminte.Anul trecut eu mi-am luat frezii si au si inflorit si lasau un miros inebunitor, eu sutn moarta dupa frezii. Cred ca am ratacit bulbii in toamna cand i-am scos, ori mi i-a aruncat al meu sot nestiind ce sunt.Anul asta cred ca o sa-mi iau again.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Eu cred ca n-ar avea nimic, ar fii ca niste rasaduri ce idee buna. Valentina ti-am trimis un mail ca messenger-ul mi l-am dat jos ca ma enerva ca imi tot dadea erori si l-am salutat din mers. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) N-am primit nici-un mail misssn... si nici pe mess nimic (de la celelalte fete)... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
trimite-mi tu un mail apoi sper sa mai pot sterge postul cu adresa. eu ti-am trimis. inseamna ca am gresit adresa eu.
daca nu maine pun iar messengerul si apoi o sa-l dau jos. This post has been edited by Maàt: Mar 21 2008, 07:58 PM
Reason for edit: scos adrese mail la cerere
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
misssn, am gasit mail-ul de la tine... a ajuns mai tarziu, dar a ajuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ti-am dat reply. Te rog sa-mi trimiti adresa si sa-mi spui ce mai doresti din albumul meu. Ti-am lasat link-urile subalbumelor de anul asta si anul trecut. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Sa pun si eu poze cu floricelele mele. Promit sa revin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e295/catalina77/sicilia/021.jpg) (IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e295/catalina77/sicilia/S4010077.jpg) (IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e295/catalina77/sicilia/S4010078.jpg) (IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e295/catalina77/sicilia/S4010038.jpg) Violeta mov am cumparat-o anul trecut din Cora. Aveau oferta cu 70 de mii. M-am gandit ca nu o sa reziste dar acum nu mai are loc in ghiveci si nu o pot schimba pentru ca infloreste continuu. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by catalina77: Mar 24 2008, 10:53 PM |
|
|
![]()
|
|
Foarte frumoase violetele tale, catalina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
iar hibi vad ca se grebeste sa infloreasca. Sa te bucuri de toate plantutele si sa tot infloreasca! misssn, azi a plecat catre tine coletul cu lastari si frunze. Mergi joi seara sau cel tarziu vineri la posta si intreaba de el, chiar daca nu primesti aviz pana atunci. Cei de la posta se misca mai greu cu avizele si coletele stau in depozite si cate 24 de ore pana trimit ei avizele... E pacat de lastari sa ramana acolo peste week-end.. prea multe zile in cutie. Sa se prinda toti butasii! Da-mi de veste te rog cand intri in posesia lor. |
|
|
![]()
|
|
Multumesc frumos Valentina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , ma duc vineri ca nu stiu daca ajunge in 2 zile, cei de la posta se misca cu viteza melcului asa-i. Si eu sper sa se prinda.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 13-March 08 Member No.: 3,467 ![]() |
OOOOOOOOOoo , ce suparata sint . am primit de 8 martie un spatifilum si o gloxinie . La spati ii merge super bine, dar gloxinia... s-u blegit toate florile, si desi avea multi, multi boboci , nu cred ca mai au sanse sa infloreasca. De ce oare? Chiar a zis fiica mea ca florile pe care le bibilesc toata ziua se usuca si cele pe care nu le bag in seama, le merge tare bine. Ma enerveaza, ca nu am noroc la florile de cumparat . si de Craciun am primit o poinsetia care normal, dupa o saptamina, a murit . Ce-i de facut cu gloxinia? Ca e frumoasa, si nu vreau sa o pierd
|
|
|
![]()
|
|
Poate o fii cantitatea de apa care o pui ori e prea multa ori prea putina.Eu am o floare daca n-o ud in fiecare zi i se lasa toate frunzele si florile. Eu acum cand nu uit le ud pe toate in fiecare zi dimineata, dar nu le pun multa apa, doar putintica, ca si mie mi s-au putrezit radacinile la multe flori din cauza ca le udam prea mult.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:38 AM |
|