![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 9-August 08 Member No.: 4,445 ![]() |
Sunt deosebite florile voastre. Le pun si eu pe ale mele, dar eu sunt incepatoare!
http://s518.photobucket.com/albums/u346/105445/ |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cica incepatoare si ce de flori ai.
Penultima floare imi aduce aminte de copilarie aveam una la etajul patru pe scara si ne suiam pana la 4 si mancam din ea, secreta ceva dulceag. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Daca abia anul asta ai pus-o in ghiveci la prins nu o sa-ti faca flori decat anul viitor. Insa rabdare ca va avea cu ce sa te incante.
Membru proaspat al acestui forum, doresc sa intreb despre doua probleme cu care ma confrunt 1. am mai multi trandafiri japonezi, dar ultimul cumparat nu reuseste sa maturizeze bobocul de floare. Trandafirul e verde, pare sanatos, nu are daunatori, dar bobocul ajunge doar pina la punctul de a se desface, dupa care se usuca si pica. Inflorit l-am avut doar imediat dupa cumparare, ulterior n-a maturizat nici un boboc. Folosesc ingrasaminte pentru stimularea infloririi, care a dat rezultate deosebite pentru celelalte flori, cum pot insa sa-l ajut pe acesta? Trandafirii japonezi (hibiscusii) sunt foarte sensibili. Ai mare grija sa nu stea in curenti de aer prea rece sau prea cald, sa nu stea prea mult in bataia puternica a razelor de soare ferbinti, sa nu fie aerul in camera prea uscat (daca stau in camera), sa aiba suficienta lumina, sa nu fie mutati, sa nu se umble la pamant, au nevoie cel putin o data pe luna de ingrasamant, sa nu fie udati prea des, dar nici prea rar ... sunt plantute cam pretentioase. Nu am acasa, ci doar la servici . Bafta ! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 9-August 08 Member No.: 4,445 ![]() |
Da este o floare deosebita dar nu a inflorit pana cand am scos-o afara si a ars-o soarele saraca, m-am pomenit ca e plina de flori .Oare crezi ca e bine sa o desfac cumva de pe sarma pe care e pusa? Acum cand are flori? Am impresia ca se sufoca in ghiveciul acela asa inghesuita.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 15-August 08 Member No.: 4,477 ![]() |
buna tuturor! am aparut si eu prin zona si sper sa ma primiti.
sunt un mic gradinar de balcon si de apartament am si eu ceva floricele dar pt inceput vi le arat doar pe cele din balcon,cele din casa nu au fost inca '€in lumina blitzului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) un mic album cu hibi mei http://good-times.webshots.com/album/56545...host=good-times un mic album cu brugmania mea cea inflorita.mai am 5 "piese" dar prea tinere pt a inflorii,poate la anul ce vine http://good-times.webshots.com/album/56508...host=good-times si un mic album general:http://good-times.webshots.com/album/565053227MDBQTm?vhost=good-times |
|
|
![]()
|
|
Bine ai venit! Iti spun eu , dar si eu sunt la fel de noua,dar la fel de indragostita de flori . Ai niste hibi foarte frumosi , asta ma face sa-mi doresc si eu. Nu am prea multe plante cu flori pt. ca sunt mai pretentioase de ingrijit si nu am prea avut spatiu dar m-am hotarat imi iau si eu. La fel si violetele Mirelei sunt foarte frumoase.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-July 08 Member No.: 4,320 ![]() |
Niki, felicitari pentru flori, sunt foarte frumoase.
Am vazut ca ai lacrima domnului.Eu am una, si chiar daca este f mare si arata super, nu face flori.Ce pot sa-i fac? Daniela |
|
|
![]()
|
|
tot asa am patit si eu cu ea , dar am scos-o afara si am expus-o in plin soare abia atunci a inceput sa infloreasca. dupa ce am mutat-o in ghiveciul acesta nu mi-a mai inflorit 3 ani , chiar am vrut sa renunt la ea , dar uite ca rabdarea a dat rezultate si acum este plina de flori. Vreau sa te intreb in cat timp epipremnum(cred ca asta este denumirea) ti-a crescut asa de mare ? Am si eu una dar este foarte mica.
This post has been edited by niki: Aug 19 2008, 08:31 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-July 08 Member No.: 4,320 ![]() |
Niki, nu stiu la care floare te referi, pentru ca nu-i stiu(rusine sa-mi fie) denumirea.Daca ai vazut cumva pozele postate, spune-mi care din ele este.
Lacrima domnului pe care o am , este imensa(am postat si o poza cu ea), este afara pe terasa(primavara o scot afara si o las pana toamna, dupa care o bag in casa), dar nu in soare.Mi-e frica sa nu ii arda frunzele.Din pacate, dupa cum ti-am spus, nu a facut flori pana acum. Am descoperit care este.Eu stiam denumirea "populara"de telefon! Niki, cred ca o am de mai bine de 6 ani.Am avut doi puiuti mici, si cu timpul, s-a facut imensa, asa de mare, ca intr-o zi mi-a cazut cu ghiveciul si jumatate din ea s-a rupt(cele rupte, insa, le-am prins, si acum mai am doua ghivece).Am crezut ca mi se va usca, pentru ca o saptamana a avut frunzele moi si lasate.Mi s-a rupt sufletul!Acum insa e ff frumoasa si eu bucuroasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:11 PM |
|