![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 9-August 08 Member No.: 4,445 ![]() |
Buna Daniela, m-am dezamagit foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , inseamna ca eu trebuie sa astept cativa ani sa fie asa de mare ?Of cata rabdare imi trebuie! Uite ce mica e...
This post has been edited by niki: Aug 19 2008, 01:31 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 9-August 08 Member No.: 4,445 ![]() |
Oare credeti ca ar fi bine sa mut azaleea mea (din album) inflorite cum este intr-un ghiveci mai mare ? Am cumparat pamant pt . azalee. Nu as vrea sa se intample ceva cu ea pt. ca o iubesc fffff tare!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-July 08 Member No.: 4,320 ![]() |
Niki, cred ca ai uitat sa atasezi poze!Nu te descuraja, nici nu o sa-ti dai seama ce repede creste.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu o muta atata timp cat are flori, ca o deranjezi si s-ar putea sa nu-i mai mearga bine, la un mom. dat o sa se pregateasca ea de iernat si atunci o poti muta.
|
|
|
![]()
|
|
Astazi mi-am mai cumparat inca o azalee si doi hibiscusi , unul galben si unul rosu, zice vanzatoarea iar eu a trebuit sa o cred pe cuvant pt. ca nu erau infloriti. Oare mai infloresc ? Cat au perioada de repaus pt. ca nu am avut niciodata?
|
|
|
![]()
|
|
Buna , fetelor! Ce mai faceti ? Nu mai vorbeste nimeni despre flori?Sau ati uitat de ele?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 1-June 06 Member No.: 355 ![]() |
Salutare, fetele!
O intrebare as avea si eu: voi va duceti florile in casa de acum, pt k sunt temperaturi scazute ? Eu le-as mai lasa pt k ni se pare devreme si cred k o sa mai vina caldura, dar nu stiu ce sa fac k imi e si mila de ele... Astept sa imi spuneti parerea voastra... |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu le mai las putin, inca nu au ce sa pateasca, din octombrie daca se anunta mai frig clar inauntru.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
daca se anunta sub 0 peste noapte le-as duce in casa.
leandrii mei anul asta n-au facut nici o floare si ma uit pe strada la toate florile alea SUPERBE care nu-s nici pe departe asa bibilite cum le ciugulesc eu pe-ale mele si nu inteleg care-i misterul. E o biserica frumoasa in drumul meu spre munca si am observat ca-si pun leandrii in pamant peste vara apoi iarna pesemne ii duc pe undeva la adapost, am sa fiu atenta. Aveau o puzderie de flori albe, roz, galbene (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si-ai mei ... pauza (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-July 08 Member No.: 4,320 ![]() |
Buna fetelor!
Poate sa-mi spuna cineva cum se schimba pamantul si cum trebuie ingrjita orhideea?? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Mersi frumos. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:18 AM |
|