![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Nu stiu de ce nu se vede Dalia Variabilis, dar o postez acum, din nou: (IMG:http://i879.photobucket.com/albums/ab360/citystella_hobby/Dalia%20Variabilis/IMGA7999.jpg) .
Ciudata vremea asta, nici soare, nici ploaie, si se lasa frig. Incerc sa imi mai scot afara unele din floricele, dar mult nu le pot lasa. Si apoi mai e si presiunea asta atmosferica. (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) Melcri, prima ar fi trebuit sa fie Amaryllis-ul, cred ca la ea te referi, este o minunatie de floare, foarte mare ca si dimensiune si foarte stralucitoare, e fara miros, are bulb mare si mi-am dorit-o foarte mult. Este intr-adevar foarte speciala si fantastica. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Si ca sa va fac o bucurie, postez si niste lalele frumoase, pe care le-am salvat alaltaieri seara cand am iesit la plimbare : (IMG:http://i879.photobucket.com/albums/ab360/citystella_hobby/Lalele/IMGA8025.jpg) .
Ciudati oamenii care nu au mila de floricele, le rup, si le arunca. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ieri am gasit un trandafiras abandonat, uscat tot, la o florarie. Unii florari nici nu ar merita aceasta denumire, caci trateaza florile ca pe un bun de larg consum menite doar a aduce profit. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) L-am curatat, si i-am facut si poza :(IMG:http://i879.photobucket.com/albums/ab360/citystella_hobby/Rose-Trandafir/IMGA8024.jpg) . Este un trandafiras rosu, cred ca are florile micute, dupa cum le-am vazut pe cele uscate, iar dintr-o tulpinuta da deja 2 mugurasi. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Imi amintesc ca in gimnaziu am salvat un trandafir chinezesc care era doar un bat uscat, si nimanui nu i-a mai pasat de el, care mai apoi a facut multe frunze si flori minunate. Am scris asta pentru a va motiva si pe voi sa nu fiti nadajduiti, si sa nu abandonati niciodata o florica, pentru ca niciodata nu stiti cum se va insanatosi, daca ii oferi dragoste si toate cele necesare pentru dezvoltare. (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Sunt superbe lalele, deosebite !
Si toate florile tale sunt frumoase, citystella (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Daca reusesc sa-mi fac timp sa pozez si eu florile mele o sa vi le arat si voua, ca mi-am propus cam demult sa fac asta (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Foarte frumoase lalelele!Si Kalanchoe aia rosie fotografiata de sus!E super!
|
|
|
![]()
|
|
Kalanchoe cea rosie, e putin bordeau. Imi place mult culoarea asta si de aceea am cumparat-o astfel. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Multumesc pentru primirea calda, si ma bucur ca va plac floricelele mele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Imi lipseste aparatu' deocamdata, dar n-am uitat.
Frumoase florile tale, citystella, prima cred ca face niste clopotei rosii, o am si eu, dar de a treia nu stiam ca infloreste, a mea face niste tije lungi si in capatul lor alte buchetele de frunze si atat. Violeta ce culoare e ? |
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://i879.photobucket.com/albums/ab360/citystella_hobby/Studentenblume%20Carmen-Craite/IMGA8531.jpg) (IMG:http://i879.photobucket.com/albums/ab360/citystella_hobby/Papyrus/IMGA8524.jpg)
Danati: Stii cumva denumirea acelei flori, care face florile ca niste clopotei? Si a treia, stii cumva ce denumire are? Fratele meu a cumparat-o deja inflorita. Iar violetele, ca si clopoteii, muscata, si craita le-am primit de la cumnata mea. Spunea ca nici ea nu-si aminteste exact culoarea lor. Mi-a dat 3 puiuti. Am sa vad si eu cand v-or inflori. Eu le-am plantat in ghivece si acum le ingrijesc cu drag si cu rabdare. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Soacra mea are foarte multe violete si muscate, i le-am curatat eu, caci ea nu a mai apucat, cu serviciul asta chinuitor si obositor. Are foarte multe flori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu-i de mirare ca si fiul ei e cunoscator. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) Multumesc frumos pentru complimentele frumoase pentru floricele, am sa le transmit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:22 PM |
|