![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Win, planta din aceea cum ai tu in prima poza, am si eu acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E singura care a rezistat mutarilor, copilului, pisoiului, vantului... Ce mai, e o eroina (IMG:style_emoticons/default/322.gif) O perioada nu mai ramasese nimic din ea pentru ca-i rupsese pisoiul toate frunzele. Atunci pe moment am uitat de ghiveci si a ramas uitat pe etajera. Nici macar nu l-am mai udat. Mi-a iesit complet din minte.. Intr-o zi m-am trezit cu un muguras verde (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Planta mea nu a avut niciodata mai mult de trei frunze. Cand ii dadea o frunza noua, una veche se usca, exact cum ai spus tu. In momentul de fata are o singura frunzulita firava si este in plin proces de recuperare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alte plante nu am, insa am avut o gramada. Acum numai ea a ramas. Asa... de samanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am observat ca lunar ii da cate o frunza noua, nu-i place soarele deloc, vrea in fiecare an un ghiveci mai mare, picura prin varful frunzelor daca o ud prea mult/des. Mi s-a zis la inceput ca nu-i plac mutarile si ca e sensibila la atingeri, vad ca a ta dovedeste contrariul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie imi place viteza cu care ies frunzele in cateva zule se inalta 1 m si se desface toata... o sa pun o poza peste 2-3 zile. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Are sa ajunga cat blocul peste ani de zile. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Aha, deci nu-i place soarele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Deaia nu-i merge bine acum. Am crezut ca-i fac un bine daca o mut intr-o zona mai insorita de pe etajera unde a fost uitata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cand ajung acasa o mut la loc. Ii fac o poza, dar nu acum ca e tare necajita. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Teocris. Fiecare plantuta cu dorintele ei. E greu stiu asta. Dar trebuie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
O noua achizitie, crizantema, 5 RON, Baumax(se pune reclama la supermarket-uri?). Usor botita de transportul de Olanda, dar cu multi boboci gata sa infloreasca. Oare sa o mut intr-un ghiveci mai mare sau oricum nu rezista?
Apropo am prins o ploaie prin jurul blocului, si m-am aprovizionat cu apa de ploaie de la un burlan pentru o saptamana (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Deh.. cam asta-i cu florile de apartament le hranesti doar cu apa, clor si chisti de lambria. (IMG:http://4.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TBu6jqmADBI/AAAAAAAABuQ/wutHJfGVWG8/s1600/IMG_7636.JPG) (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TBu6ieaD-TI/AAAAAAAABuA/UVR5gVnFBdc/s1600/IMG_7634.JPG) This post has been edited by Win-win: Jun 18 2010, 08:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Win-win. Daca e prea mic ghiveciul poti face aceasta mutare. Dar de preferat la flori nu se umbla atunci cand sunt inflorite. Eu am mai riscat, dar trebuie sa le cunosti sa vezi daca sunt mofturoase in acest sens. Foarte frumoasa. As vrea si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Mi-a inflorit crizantema olandeza - arata chiar mai bine ca in poze. Am scos-o putin pe pervaz s-o ude ploaia...
(IMG:http://2.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TCJFUjdDyOI/AAAAAAAABvQ/C8SBpO4pFQk/s1600/IMG_7664.JPG) Ce parere aveti? (IMG:http://3.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TCJFYqLczPI/AAAAAAAABvY/yEVugdK8Ljw/s1600/IMG_7659.JPG) This post has been edited by Win-win: Jun 23 2010, 07:55 PM |
|
|
![]()
|
|
Eu cred ca e minunata. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mi-am propus si eu sa merg in Baumax sa imi iau si eu. Imi place rosul aprins, visiniu. O nebunie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce crizanteme frumoase (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Superba crizantema!Parca-i simt mirosul;asta a fost senzatia cand am vazut-o.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:35 AM |
|