![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Valentina ai dreptate, trebuie verificat rizomul, bulbul, rădăcina īn totalitatea ei. Multe plante sunt aruncate aşa, dar de fapt unele dintre ele nu mor, uneori rămān vii mult timp cum sunt bulbii de exemplu.
De ce nu-ţi faci cont pe photobuchet, ar fi mai simplu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Daca planta nu a fost udata in exces, ca rizomul sa putrezeasca, atunci are sanse sa-si revina.
Nu-mi fac cont pe photobucket, caci am deja unul pe sunphoto. Cred ca mi-ar lua luni de zile, sa-mi transfer pozele de pe un album pe altul. This post has been edited by Valentina30: Sep 25 2010, 09:40 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Incerc sa vad, daca reusesc sa postez foto cu Alocasia mea, resuscitata din rizom...
Daca nu merge, rog moderatorii sa stearga postarea. (IMG:http://light.sunphoto.ro/photos/thumb_small/22108065_XRJDGHALW.jpg) This post has been edited by Valentina30: Sep 25 2010, 11:28 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Poţi muta doar cāteva pentru moment, nu tot albumul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
De ce? Nu se vede imaginea din postarea anterioara?!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 3-August 10 From: Arad Member No.: 8,954 ![]() |
Astazi am cumparat o minunata Cyclamen,arata foarte dragut zic eu,as avea o nedumerire in schimb,care este modul de udare,am citit ca se pune apa la baza ghiveciului oare asa sa fie?(IMG:http://img826.imageshack.us/img826/439/poza003.th.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Aşa-i Violeta, apa pentru Cyclamen doar īn farfuriuţă. Citeşte mai multe despre ea, pentru a nu te speria cānd va renunţa la frunze, pentru o perioadă. Să nu o arunci. Vezi exact perioada cānd īnfloreşte, şi ai grijă de ea.
Valentina, eu nu văd poza. Tu o vezi postată īn post? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Valentina, eu nu văd poza. Tu o vezi postată īn post? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Da, eu vad imaginea, chiar sub textul meu de 2 randuri, din mesajul respectiv. Daca nici altii useri nu vad imaginea (ma gandesc sa nu depinda si de browserul fiecaruia), am sa renunt sa postez de pe sunphoto... ca sa nu ne stresam prea mult. Referitor la Cyclamen, udarea se face de regula prin imersie (scufundarea ghiveciului pana la jumatate, intr-un recipient cu apa) sau cel mai usor prin tavita sau farfurioara de scurgere. Dupa cca 3-4 minute, apa ramasa in farfurioara se arunca. Cyclamenul nu tolereaza nici uscaciunea dar nici udarea in exces. Ambele situatii ii pot fi fatale. Adora in schimb umiditatea atmosferica, asa ca pentru o dezvoltare frumoasa, ar fi bine sa-i gasesti o locatie aerisita cu umiditate ridicata. |
|
|
![]()
|
|
Valentina, e Hibiscus-ul tău din avatar? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Foarte frumoasă floare. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc, citystella. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Da e floarea ultimului hibi achizitionat, e un sport de la El Capitolio. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:18 PM |
|