![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce orhidee frumoasa! Vreau sa-mi iau si eu cand ajung la Carrefur. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sint doua orhidee: una lila si una portocalie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu le-am primit la ziua mea. Si am cumparat si eu una din Ikea pentru a o face cadou. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pe cea portocalie n-am zarit-o. Scuze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E mai mica nitel si e in spate, "umbrita" de cea lila, de-aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Mi-am mutat trandafirul japonez (hibiscul) si orhideele pe scari... Au lumina indirecta si se pare ca le prieste!
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P1010078.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P1010081.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am vazut orhideele inflorite sunt o incantare,mai ales cea porttocalie;cred ca abia astepti sa-nfloresca din nou!
|
|
|
![]()
|
|
Daaa, cind sint inflorite, sint grozave! Insa chestia e ca nu stiu ce sa fac cu ingrijirea lor, va povestesc eu mai tirliu putin...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am primit si eu un pui mic de hibiscus si tare mi-as dori sa se prinda (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Am o plantuta care a inceput sa boleasca. Frunzele i se topesc pur si simplu. Am scos-o pe balcon, poate isi revine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Langa blocul meu este o casa cu ferestre mari. Pe pervaz tot timpul sunt orhidee inflorite. Nu stiu ce le face, cum le descanta, dar le merge extraordinar de bine. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu am primit un hibiscus intreg, care nu mi-a facut insa nici o amarita de floare...
Si am mai primit asta, de la vecina mea: (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/flori2-1.jpg) Are idee cineva cum se numeste? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:54 PM |
|