![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place Megan Fox. Mi se pare mai sexoasa decat Anjelina. E genul ala de frumusete "made for sin" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar are lentile sau mi se pare mie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ivanka nu mi se pare nici mie frumoasa, dar imi place de ea ca pare f realista si cu bun simt si o duce in mare capu din ce am vazut. Fanny bine ca ai postat-o pe gagica ai din Gossip Girl, ca mi-ai adus aminte ca nu m-am mai uitat demult la serialu ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O tipa pe care o urasc de-a binelea pentru corpul ei, dar mi se pare ca e frumoasa si la fata si are si "acel ceva" e Nicole Scherzinger. Nu imi place stilul ei, aka cum se imbraca and such, dar are exact corpul pe care mi l-as dori (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:http://freenet-homepage.de/digiuser/S/digiSE264_Nicole_Scherzinger.jpg) (IMG:http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00496/Nicole_Scherzinger_496372a.jpg) video mai relevant Her name is Nicole (nici masculul din video nu-i de aruncat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mie imi place de nicole.la videoclipul asta,multe fufe fandosite pe care le cunosc au strambat din nas ca e nasoala dom'le cand nu e machiata(sau ma rog,machiata mai putin la faza in apa),dar mie se se pare ca are niste trasaturi frumoase.asa o fi ea de la mama natura,sau e lucrata? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Habar n-am....la o prima vedere nu imi pare ca ar avea vreo operatie estetica majora, dar parca poti sa stii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
La corp cu siguranta e lucrata in sensul de antrenata ore in sir la sala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie imi place mai mult de ea nemachiata, cand se machiaza mai ales pt show-uri prea exagereaza si se spoieste toata. Are un cap f frumos, o linie a maxilarului aproape perfecta. Mie asa mi se pare. Oricum vazand-o pe asta mi se pare ca e f adevarata teoria aia din genetica (are si un nume da nu mi-l amintesc) conform careia cu cat provii dintr-o varietate mai mare de rase cu atat ai sanse mai mari sa mostentesti cele mai bune gene din fiecare rasa. Numele ei real e ....Nicole Elikolani Prescovia Scherzinger (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tipa e jumate filipineza, un sfert rusoaica si un sfert hawaiianca. Numele de Scherzinger am impresia ca ii vine de la tatal vitreg care e neamt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu sunt de parere ca fimeia asta e de o frumusete nesimtita. sa mai vb de mimica si de cum se misca? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie nu imi place de ea. Si in pozele astea mi se pare asa falsa, cu sprancenele alea subtiri, de o linie neagra trasata si cu privirea aia pierduta si gura intredeschisa, de parca tocmai ar fi iesit de pe culmile orgasmului.
La corp arata foarte bine, I have to admit it, daar...se si duce zilnic la sala cateva ore bune, are antrenor personal, nutritionist, tratamente peste tratamente..ar fi fost surprinzator sa NU arate asa! In comparatie cu Catherine a mea, care are o senzualitate si un magnetism, ceva care atrage, mult mai naturale! Pur si simplu nu pare nimic fortat. This post has been edited by sweet_girl: Jul 27 2008, 07:32 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet acu nah....tu iti permiti sa comentezi de sprancene, dar pe langa ale mele care nu prea exista si tre sa le desenez cu creionul ale ei arata bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si la corp...iti garantez ca oricate ore as merge la sala si cati nutritionisti as avea nu o sa arat ca asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Decat daca imi fac implant de silicoane si implant in fese, imi operez genunchii (nici nu stiu daca e posibil), imi fac liposuctie la talie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si inca vreo cateva ajustari. P.S Mie nu prea imi place Caterina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E senzuala dar nu stiu de ce in mintea mea o asociez cu o mamicuta ce roboteste in jurul aragazului :| Poate din cauza ca am o prietena care aduce mult a Caterina :| thus...pentru mine nu mai e deosebita. Ce ti-e si cu asocierile astea |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hai mai Angel, ca te subestimezi sau doar vrei sa obtii complimente de la noi pe calea asta?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Din cate te-am vazut eu pe tine in poze, esti foarte sexoasa chiar!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Cat despre Caterina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cum sa ai astfel de scenarii cu bunaciunea aia de femeie? De fapt, cred ca nici macar un ou nu isi face prea des! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cat despre asociat, si eu o asociam..dar cu mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum ceva ani, luam o poza cu ea si ma uitam la mine in oglinda si gaseam tot felul de asemanari..mai mult sau mai putin imaginate!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da Sweet...narcisista mica ce esti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tie iti plac doar femeile care seamana oarecum cu tine, mi se pare normal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Iar eu nu ma subestimez deloc, nu am zis niciodata ca nu as fi cea mai sexoasa, desteapta si modesta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doar ca nah....cu sprancenele treaba e oabla la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cand te gandesti ca un gagiu de al meu, imi marturisea odata, inainte sa ma vada demachiata cum ca ce mult ii plac lui sprancenele mele si io inghiteam in sec (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si ca sa vedeti cat de bine fac barbatii diferenta intre fake si real-stuff...dupa ce m-a vazut fara sprancene colorate se tot minuna si nu ii venea sa creada : cum? le aveai facute cu creionul? cate ore stai in oglinda in fiecare dimineata sa ti le faci asa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da sa stii ca sunt o narcisista in adancul meu, de fapt toti suntem, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sa mai spun ca imi plac si barbatii care seamana cu mine? Sau deja devine creepy? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu ma refeream mai mult la tine la liposuctiile si operatiile de care spuneai, de care nu ai in nici un caz nevoie! Cat despre sprancene..si mie imi place mult cum ti le-ai "desenat" in poza asta!! Cum reusesti? Cate ore stai in oglinda in fiecare dimineata sa ti le faci asa? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mie nu imi iese deloc asa ceva. Cat despre unii barbati si diferenta dintre fake si the real stuff, am remarcat-o si eu pe pielea mea..Ce naivi pot fi unii! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De exemplu, imi spunea unul, foarte aproape de mine, cu niste ochi tampi si melancolici de pseudo indragostit: ce frumoasa esti..si ai un ten asa frumos, perfect, punandu-mi mana pe fata..(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ok...deci poti sa zici aproape orice..dar tocmai asta?! Nici nu stiam daca sa bufnesc in ras, sa zambesc inghitind in sec sau sa ii zic ca e dus cu pluta!! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am distrat azi ca am gasit poza unei actrite cu care seman cumva, desi am zis ca poate ma insel. Salvez io poza pe comp, peste cateva ore imi zice frate-miu- vezi ca-i una pe comp care seamana cu tine. Bun, zic io, el zice la fel. O chem pe mama la un moment dat, ii arat poza si ii zic, uite, iti place? Ea zice, vai, dar esti mai batrana aici, ce ai facut? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Ei bine, asta-i poza (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/3914_5135_Gayheart-Rebecca-01-4x.jpg) iar pe urma am zis ca, daca seamana, e partea cu ochii si sprancenele. Oricum, mi s-a parut amuzant. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:21 AM |
|