IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ciocolata!
Cleo
post Nov 6 2007, 08:50 PM
Post #31

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(EmptyG @ Nov 6 2007, 10:14 AM) *
iata un articol imbucurator pt iubitoarele de cioco:

Ciocolata, mai sănătoasă decāt fructele

iahuuuuu (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

cred ca la scrierea articolului au complotat toate fabricile de ciocolata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
purple
post Nov 6 2007, 09:40 PM
Post #32

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,552

ooofff... ador subiectul asta! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mi s-a facut asa o pofta de ciocolata de cat ati vorbit voi, fetelor... (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) mie imi plac ciocolata milka si ciocolatelele acelea cu lapte de la kinder... bine, printre multe alte sortimente de ciocolata... a si cea cu tiramisu... mmm... (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
ma bucura faptul ca ciocolata e mai sanatoasa decat fructele pentru ca mananc mai multa ciocolata decat fructe... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
uite ca nu stiu cum s-a facut ca n-am deloc ciocolata in casa... la ce pofta mi s-a facut... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 6 2007, 09:48 PM
Post #33

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

(IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) si eu vreau oricum eu manac si acum orice fel de ciocolata numai sa fie gustoasa. Cea amaruie nu-mi place decat cu crema de menta.
Si pe vacuta de la Milka o scarpina marmota pe spate ca sa iasa ciocolata mai buna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
divi2007
post Nov 6 2007, 11:45 PM
Post #34

Musafir

fetelor o singura ciocolata imi placea la nebunie dinners mints si am aflat ca fac alergie de la ea,

am renuntat la burgheri, la forneti la tot ce e rau, mancam sanatos dar de 2 ori pe luna imi cumparam ciocolata si o si terminam in 2 zile,

asa ca dupa ce am mancat vreo 6 bucatele azi din nou ma ia cu roseata pe corp si o senzatie de intepatura si mancarime , atunci am zis clar asta e cauza pt ca mai rau era ca nici nu stiam ce mi provoaca

doamne ce pedeapsa (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif)

acum am trecut pe tofifee (IMG:style_emoticons/default/punkistul.gif)

+Quote Post
pescarush
post Nov 7 2007, 12:48 AM
Post #35

Musafir

meeeyyyy, nu mai bagati in ispita montignacele cuminti (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
deja am bagat vreo 3 patratele de cioco, de cand am citit despre studiul asta.
si imi promisesem ca nu mai pun dulce in gura, macar cateva zile (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
Meg
post Nov 7 2007, 01:13 AM
Post #36

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

eu tocmai mi-am luat din carrefour sticksuri de ciocolata.. credeam ca's sticksuri glazurate, da' cand colo.. umplutura de crema de portocale (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

This post has been edited by Meg: Nov 7 2007, 01:14 AM

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 7 2007, 11:44 AM
Post #37

V.I.P.

Oaaaaaau Meg cum le zice ca si eu vreau.
Divi incearca Kandia cu menta are o crema superdelicioasa, poate de la asta nu faci alergie. Si mie mai imi ies cateodata niste zgrabunte pe fata si cred ca de la cioco ca porcarii cipsuri si avioane d-astea de fastfood nu manac.

+Quote Post
buburuzazuza
post Nov 7 2007, 11:57 AM
Post #38

Incurabil

From: pe malul apei...
Member No.: 673

Ciocolata Ritter nu va place? Mai ales cea alba??? Eu sunt dependenta (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif) (IMG:style_emoticons/default/weirdo.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 7 2007, 12:51 PM
Post #39

V.I.P.

Ritter cu amaretto the best of the best pt mine.

+Quote Post
Rossana
post Nov 7 2007, 02:37 PM
Post #40

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

Misssn, si Kandia are crema calumea in ea? Ca am mai luat o cioco dintr-asta mare care zicea ca e cu crema de menta, dar era asa ciudata, doar un santulet pe mijlocul ciocolatei ce avea in el menta. Si am ramas la Dinner Mints ca alea sunt pliiiiiiiiiiiine...dar nu le gasesc tot timpul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

7 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:26 AM