IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ciocolata!
Master of Norule...
post Nov 7 2007, 03:49 PM
Post #41

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Asa e putina crema da' buna rau.Or fii zgarciti la crema sau pun accentul pe ciocolata amaruie.Oricum combinatia e buna puteau sa puna mai mult crema. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Nov 8 2007, 04:51 PM
Post #42

Musafir

n am incercat kandia dar cu prima ocazie o iau

+Quote Post
kalua
post May 26 2008, 09:29 PM
Post #43

Musafir

A aparut Milka cu Daim in ea, Mr. kalua si-a umplut magazia de dulciuri cu ea (cel putin 20 bucati) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://picnic.ciao.com/de/151047647.jpg)
Eu mi-am mai cu bun simt, numai vreo trei, cu crema de martipan. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:http://www.theswissbakery.com/images/products/Toblerone-Milka-Kinder/103009-Milka-Marzipan.jpg)

+Quote Post
lxn
post May 26 2008, 09:54 PM
Post #44

Musafir

Buna idee cu topicul asta! Dragele mele din Bucuresti, aveti idee de unde pot cumpara ciocolata cu martipan? Sunt innebunita dupa ea, am mancat in elvetia insa aici nu am gasit. Me waaants (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
walpurgik
post May 26 2008, 10:18 PM
Post #45

Musafir

In kaufland era plin de ele, de la zentis. Mi-am luat si din piata vietii tot din astea si sunt bune, dar dulci de-ti cade parul din cap, martipan baton tras in ciocolata, eventual cu ananas, stafide cu rom, nugat etc.

+Quote Post
Master of Norule...
post May 26 2008, 10:28 PM
Post #46

V.I.P.

Eu numa' sa aud de martipan si o tulesc de sa nu-l vad. E ultima data cand mai zic ceva de martipan, ca poate mi-o iau la scufie, da' nu inteleg ce va place la martipanul ala, ca asa-i e lesinat de dulce si mie mi se pare si gretos.

This post has been edited by Master of Norules: May 26 2008, 10:28 PM

+Quote Post
Cleo
post May 26 2008, 11:45 PM
Post #47

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pai daca-i asa dulce iei o bucatica miiiica mica si te saturi. daca e moderat de dulce nu te opresti pana n-o termini.
QED (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

eu am prins gustul ciocolatei amarui si asta cu lapte parca nu ma mai starneste. Stiu eu 2 fete pe site-ul asta care vor zambi la intarziata mea revelatie insa am si-o scuza. N-am nimerit una de calitate ca s-o savurez cum trebuie. am mancat Godiva amaruie, un finesse, am mancat si ceva facut loco, nici nu stiu cum se numeste insa excelenta si acum mi-a picat pe President's Choice cu migdale (marca am numit-o pt vecinele mele 2 din vest 3a + pesca) e o bunatate!

+Quote Post
kalua
post May 27 2008, 10:56 AM
Post #48

Musafir

Martipanul de calitate are putin zahar in el, asta este o caracteristica principala.

+Quote Post
Master of Norule...
post May 27 2008, 04:37 PM
Post #49

V.I.P.

Eu nu mai mananc ever martipan am un reject adanc fata de el, deci poa' sa fie de cata calitate vrea muschii lui mie nu-mi mai trebe'.
Si eu mananc uneori cioco cu 75% cacao e una de la Heidi care e acceptabila, dar daca e sa aleg intre cioco cu lapte si amaruie o prefer pe cea cu lapte.
Tobleronele si Ritter sport sunt in top si Milka unele sortimente mai imi plac.
Cioco Lindt nu-mi place de ex cu orice ar fii combinata, nu-mi place ciocolata de baza la Lindt.

+Quote Post
scumpic
post May 27 2008, 05:32 PM
Post #50

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Ritter sport imi place si mie.

+Quote Post

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:29 AM