![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a luat tata Mozart cu martzipan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-a auizt vaitandu-ma de pofta si m-a cadorisit cu o cutie yummy de bomboane. Eu am mancat in Elvetia prima data si am fost fascinata, sincer, puteam manca o jumatate de ciocolata singura, nu era nici prea dulce, nici lesinata, era perfecta. Mie martzipanul imi da senzatia de samburi de caise dulci amestecati cu un pic de sambure amarui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ritter sport, Mozart martipan si Milka aia luuunga cu lapte si Lindt cu lapte si Cadbury cu lapte, care la noi nu se gaseste inca (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
In rest, nu-mi plac cele cu fructe prin ele deloc. Adica....ma impac bine cu cea cu lamaie, imi place si ciocolata cu menta, in folie - servita la cafea , are ceva cochet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cele cu stafide sunt pe ultimul loc din lista. Trebuie sa am o pofta turbata de ceva dulce ca sa mananc ciocolata cu stafide. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mie imi place la nebunie ciocolata cu lapte. Fara creme, fara arome, nu alba, fara alune, stafide etc. Cu lapte, simplu.
Marci preferate: Milka, Heidi, Fererro Rocher. Evident, mananc si de-astea cu alune, dar ca gust, cu lapte este preferata dintre toate. Imi place si cu menta! N-am incercat insa cu piper sau ardei iute. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place foarte mult ciocolata Anidor cu aroma de portocale. Si mai este si conforma Montignac. La capitolul asta trebuie sa ma controlez foarte bine ca sunt in stare sa rad 2-3 bucati dintr-o inghititura.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bomboane incercate recent, foarte bune:
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN3101.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Book, I hate u. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Mor dupa ciocolata si mor dupa ciocolata cu menta si mi-am propus sa nu mai mananc ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
After Eight (cioco + crema de menta) imi plac si mie la nebunie. Banuiesc ca nu sint din tara, ca la noi am vazut numai de-alea mici.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Vezi ca se gaseste la Kaufland, Diana.
Si e buuuna rau (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asa, omoara-ma cu zile! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Saru` mina de pont! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Gata, mi-am luat si eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aseara a trebuit sa ma duc sa ascund cutia, sa nu o mai vad, ca nu ma puteam opri. Cel mai mult imi plac alea ovale, cioco neagra cu aroma de menta, fara nimic altceva. M-ati bagat in pacat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:31 AM |
|