![]() ![]()  | 

Oct 21 2010, 03:42 PM

| 
	|
| 

Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329  | 

Lasa ca la tine nu se pune  (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)   

Mie mi-a placut si cea mica, bombata, cu trufe... mmmmm...  | 

| 

| 
	|

Oct 21 2010, 03:54 PM

| 
	|
| 

Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 

Daaa, singur ca nu! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)  

Dar de ce or fi fost asa zgirciti si n-or fi pus mai multe?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

Oct 21 2010, 08:31 PM

| 
	|
| 

Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950  | 

Mie mi-au placut cel mai mult cea cu trufe si ceasul de la mijloc... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)   Si frunza alba... ce mai, toate mi-au placut... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)   

Lasa Diana ca trebuie sa si pacatuim cumva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  | 

| 

| 
	|

Oct 22 2010, 09:18 AM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51  | 

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)  Ce aveti cu mine? Imi vine sa o iau la fuga spre Kaufland. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 03:53 AM | 
|    
 |