![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu nu am avut probleme cu dupa ce am folosit ulei de masline si ulei de migdale dulci. Cred ca depinde f mult de tipul de ten. Pentru cel uscat ambele fac minuni.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Multumesc Angelito am cumparat ulei de masline si o sa-l folosesc intai pe par si mai vad pe urma daca dau si pe fata.. cred ca o sa dau pe o zona mica asa 1-2 saptamani sa vad cum merge. Vroiam sa va spun ca de cand beau minim 2 litrii de apa pe zi tenul meu arata mult mai bine. Si nu ma refer la cosuri cat la aspectul general adica pielea mai intinsa, mai frumoasa, porii mai mici. Asa ca va sfatuiesc sa beti multa multa apa (plata de preferat) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
da intr adevar apa plata bauta in cant de 2 l face minuni dar nu este suficient cel putin in cazul meu, de la un timp il am f deshidratat, acum folosesc elmiplant si ulei de masline cand simt ca ma strange fata si e f uscata pt ca daca folosesc zilnic crema imi apar cosuri groaznic ten am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 61 Joined: 28-January 11 Member No.: 9,789 ![]() |
Ca sa nu avem pielea deshidratata, e nevoie sa ii furnizam hidratarea atat de la interior, cat si de la exterior.
Trebuie consumate multe lichide, pielea trebuie bine curatata si hidratata corespunzator E bine sa nu ne stergem pe fata si nici pe corp dupa ce am facut baie, ca epiderma sa absoarba lichidul in voie. Foarte importanta e si cantitatea de sare pe care o mancam- poate vi se va parea ciudat, insa sarea ajuta...deshidratarea! Un regim sarac in sare, un aport zilnic de lichide mare (care ne ajuta si rinichii), o ingrijire decenta a tenului fac minuni. Nu cred in dermatocosmetice, sunt la fel de eficiente ca orice alta crema pe care o gasim la jumatate de pret, ori ca oricare alt produs cosmetc home-made. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:03 AM |
|