![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 19-June 07 From: Buzau Member No.: 1,826 ![]() |
Si eu sunt dependenta de dulciuri. Ciocolata nu imi place in mod special, ci, mai degraba prefer prajiturile facute in casa de mine sau de oricine se ofera...
Dupa o cura de dulciuri, se vad imediat kilogramele in plus, dar acum am o scuza ca alaptez. Nu stiu ce o sa se intample cand nu voi mai alapta. Muncesc din greu sa revin la silueta pe care o aveam inainte de sarcina, iar dupa ce reusesc, ma apuc din nou de dulciuri, caci nu pot fara ele... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,925 ![]() |
Nu stiu daca exista vreo femeie careia sa nu-i placa ciocolata...dar de multe ori si exemplul sunt eu, organismul chiar are nevoie de glucide; eu mi-am facut mai multe seturi de analize si intotdeauna mi-a iesit glicemia mult sub minim, in conditiile in care in zilele anterioare mancasem dulciuri, asa ca medicul de familie mi-a dat trimitere la Centru med. pt boli de nutritie si diabet, unde am facut o hiperglicemie provocata! stupoare: in 3 ore organismul meu papase toata glucoza, si ajunsesem iar sub minim! asa ca, chiar daca am depasit binisor greutatea admisa, nu am ce face, tb sa mananc dulciuri si carbohidrati (sfatul medicului nutritionist)
|
|
|
ava |
![]()
|
Musafir ![]() |
.. si mie imi plac la nebunie dulciurile... dar cum s-a mai ascris , evit sa tin ciocolata in casa... este mai sigur asa.
Daca chiar vreau ceva dulce .. maninc fructe sau dau buzna la borcanul cu miere de albine ( nu mai mult de 1lingurita ). curmalele, smochinele .. au continut mare de fructoza.. dar nu contin zaharul .. sau celelalte ingrediente din cioco. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce-i asa rau sa manaci ciocolata?Nu va mai plangeti atata.E buna si gata.Dupa ce am mancat-o to late sa-mi mai para rau. Si eu manac cate 1 intreaga daca e prin casa. Da am si perioade cand nu manac in schimb praji de casa si acolo sunt fan.
Si pe langa asta fata de bomboane,napolitane si biscuiti,ciocolata de buna calitate n-are nici un E, lecitina e dintre cele sanatoase. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, citeam undeva ca ce ne place sau nu se poate educa. Daca obisnuim sa papam des la fast food (cum fac eu, spre rusinea mea) si sustinem ca fara mancarea aia nu putem trai, ca ne place, bla bla este exact acelasi lucru ca si cum un vegetarian ar spune la fel despre mancarea lui preferata. Oricum, cert e ca de mici NE EDUCAM anumite obiceiuri alimentare. De fapt nu ne plac extrem de mult ci doar obisnuim sa mancam in mod frecvent acel aliment, iar corpul il cere. Eu am tinut o perioada o diete in are am evitat carnea si incepuse sa nu-mi mai placa atat de tare, spre exemplu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu nu sunt dependenta de niciun fel de dulce!
Organismul meu cere foarte rar ciocolata,inghetata,etc. Mai des imi e pofta de saraturi decat de dulciuri...Ce o fi in neregula cu mine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu bag dulciuri in mine cu nemiluita...dar nu trec de 45 de kile never! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) totusi sunt dependenta de 3 in 1...mai ales in sesiune (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Intr-un cuvant (vorba vine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ): ciocolata e fericire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stiati ca exista un parfum care miroase a ciocolata? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , zici ca esti prajitura daca te dai cu el |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici eu nu prea ma abtin de la dulciuri si nici de la mancarea picanta de la KFC (cand mi se face pofta) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bebe, care care? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie mi-ar placea si o lotiune de corp.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Si mie imi place mult mancarea de la KFC, desi sunt constienta ca este fff nesanatoasa!!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:03 AM |
|