![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Nu pot sa zic ca simt nevoia sa mananc junk food, iar cartofi, in orice forma, n-am mai mancat de o vesnicie. Ciocolata da, dar deja dupa un patratel-doua simt ca mi-e de ajuns, mi se pare insuportabil de dulce, si eu eram mare amatoare de dulciuri pe vremuri.
Sweet_girl, lotiune de corp si gel de dus cu aroma de ciocolata exista la Bottega verde sigur, i-am luat unei prietene. Eu deocamdata am ramas fixata pe vanilie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet la sephora am vazut parfumul respectiv, parca se numea chiar 'chocolat', deja ma simteam ca in reclama de la milka cu oala de cioco (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai daca e junk food macar gustoasa sa fie. Eu evit KFC si MacDonald de la ultimul iau doar inghetata care are un topping de iti vine sa iei double. Daca ma apuc sa iau mancare de acolo o si manac si atunci mai bine nu.
De la mancare ma mai pot abtine da de la dulciuri no way.Duminica am facut o prajitura pana luni la pranz nu mai era. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bebe, o sa ma duc sa in explorare..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mie mai mult imi place mancarea picanta picanta KFC decat dulciurile..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sweet...si eu tot pe acolo sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
As renunta oricand la ciocolata pentru un KFC... Abea astept sa ma mut in Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Sweet_Girl, draguta: incearca Freeman Lotiune de şocolata. e cam 18 RON sticloanţa.. de 400 ml.
ia uite AICI |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
O sa ma uit si de asta..I'm gonna be so eatable!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ingaduiti-mi sa-mi exprim entuziasmul pana nu-mi scad endorfinele si-mi pare rau ca le-am mancat. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Daca ciocolata nu e, nimic nu e!
Vivat milka cu rom si cea cu crema de lichior de oua! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Vreau si euuuuuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
L.E. SUNT FERICITAAAAAA am gasit o cutie de Toffifee pitita in fundul unui dulap! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Va rog sa-mi permiteti sa mi le bag in vena (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teroristo, tu mi-ai facut pofta de dulce pe dincolo. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
PS: se observa foarte clar ca deja sunt in sevraj. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:00 AM |
|