![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fetelor,lasati ciocolatele si puneti mana si mancati fructe! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Eu de 1 ora ma indop cu struguri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta dupa ce am ros o punga de cipsuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Tocmai am ras o milka cu M-joy cu lapte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Poke tu ramai cu strugurii tai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) noi ne indopam cu ciocolata!
Wal ... nu sunt terorista (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) numai ca nu stiu de ce m-a palit pofta asta nebuna!!! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un an de zile abia daca m'am atins de ciocolata in speranta ca se va mai atenua din acnee, dar mi'am tinut poftele in frau degeaba.Acum mananc ciocolata cat poftesc iar acneea sta frumos la locul ei ca si inainte (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Iar daca nu mananc ciocolata servesc prajituri.In perioadele de stres am auzit ca dulciurile sunt chiar recomandate daca nu se exagereaza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sweet, crema de corp si gel de dus cu ciocolata gasesti si de la Medicea, Voglia di... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Sa va spun : la magazinul de la coltul strazii au adus bomboane de ciocolata umplute cu vodca... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mi-e ca nu le cumpara nimeni... stau asa singure si triste pe raft... Daca mai continuati pe aici simt ca o sa mi se faca mila de ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si uite asa o dam in alte dependente |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
vreau sa ma laaaas de dulciuri,tot ce prind rad... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) rad pana la ultima firimitura...moa,si ce buna e cioco,de oricare ar fi,te unge asa pe suflet..de ieri m-am hotarat sa tin un pseudoMonti...fara dulcegarii,la mancare nu ma sfiesc...dar,tre` sa o las mai moale cu dulcegariile ca mi-a iesit glicemia cam mare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si e asa greu,mai ales atunci cand in casa gasesti la orice colt ceva dulce:un biscuit,o dulceata,o bomboana,o cioco...ufffff...o sa ma inchid in debara,ca acolo sigur nu`i nimic dulce!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu rad tot ce inseamna dulce, dar am perioade cand mananc mai multe si cand mananc mai putine.Azi dimineata am ras o jumatate de Poiana cu alune de padure si parca as manca si jumatea cealalta. Am avut o perioada cand n-am mancat asa multe dulciuri si imi scazuse glicemia aproape de limita inferioara de am zis nu se poate, asa ca boala grea dulciurile astea.
Mananc si multe fructe, dar dulciurile nu prea reusesc sa le tai. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai eu ciocolata cu menta ce o gasesc in supermarket e CEA MAI BUNA are ambalajul verde zici ca e cutie de ceai demult n am mai mancat asa ciocolata mai are si cu portocale
deja imi ploua in gura (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
after eight? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
da aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 07:07 PM |
|