![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
unde gasiti after eight? eu am adus cand am fost plecata, dar s-a facut fleasca.. si nu a fost foarte comestibila. in ce supermarket se gaseste? ca e divina (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cam peste toate astea mari, in real sigur.
Si sunt si dinner mints, nu numai after eight sunt la fel si ceva mai multe in cutie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
bay ce chestie...unii incearca sa se lase...si altii se indeamna care de pe unde sa-si procure merindele cele datatoare de extazZZzZZzz... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si uite asa pun in balanta:sa ma las,sa nu ma las? ca echilibru nu poate exista in aceasta situatie.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Empty, fa un compromis!!! Ofera-ti deliciul cu masura! Nici sa mananci in fiecare zi, dar nici sa te lasi de tot!! O data pe saptamana sa-ti oferi o ciocolata!
Eu ieri am ras o intreaga Primola cu cereale!!! Nu am mai avut de mult timp pofta de O INTREAGA ciocolata! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
de acord cu geoo
nu te poti lasa de ceva ce iti place, din contra te face sa ti doresti si mai mult totul trebuie cu masura nu deloc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mananc in situatii de consum energetic crescut, la lucru de obicei. In rest bag fructe ca si alea-s dulci de mama mama, dar parca nu tot atat de invazive pe constiinta dietara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
nu este Real n Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
altceva? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
billa sau hipermarketuri, numai sa cauti ca sigur gasesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geo, pai na, tu la cele 45 kg ale tale iti permiti, ba chiar este si necesar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu ca eu nu as manca tot ce vreau si cand vreau, dar imi mai fac mustrari de constiinta, mai ales ca de ceva timp a inceput sa se mai puna, spre deosebire de tineretile cand oricat m-as fi chinuit, nu reuseam sa pun cateva kg..
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Empty, fa un compromis!!! Ofera-ti deliciul cu masura! Nici sa mananci in fiecare zi, dar nici sa te lasi de tot!! O data pe saptamana sa-ti oferi o ciocolata! Eu ieri am ras o intreaga Primola cu cereale!!! Nu am mai avut de mult timp pofta de O INTREAGA ciocolata! geoo,asa ma gandeam si io,dar nu prea `functioneste`..ca la teorii io-s buna,dar cand e sa pun in practica,o cam sfeclesc...oricum,azi n-am bagat dulce decat o lingurita de Finetti si un pahar de pepsi,ceea ce e record ..dar pana se incheie ziua mai e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:13 AM |
|