![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
he he empty ... pai daca ai frigiderul burdusit cu finetti si stuff ... n-ai nicio sansa mama draga!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ideea era sa-ti cureti frumos TOATA casa de TOT ce inseamna ciocolata si sa-ti oferi cate una doar o data la 3 zile (de ex) si atunci sa trebuiasca sa te duci sa o cumperi....nu sa o iei din dulap! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Altfel, parol..... n-ai sanse! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
geoo,nu`i al meu frigideru`(e al alor mei),ca daca ar fi al meu ar fi numai cu digerabile sanatoase...dar las`ca ma fac io mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
asa ca daca ai fost crescut cu `naravuri` d-astea...fooaaarte greu e sa te debarasezi de ele..dar incercam ...si incercam...o iesi ceva.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Si eu sunt dependenta de dulce si oricat imi propun, nu reusesc. Asta se intampla cand imparti casa cu alti oameni care nu au astfel de probleme. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 7-June 10 Member No.: 8,665 ![]() |
Am citit tot ce e scris mai sus dupa ce in fiecare zi ma gandesc ca nu am mai mancat nimic dulce. Acum ma imbrac sa imi iau o ciocolata ca prea mi-e pofta.
Eu ADOR tot ce e dulce : ciocolata de toate felurile (parca acum ar merge una alba), biscuiti, napolitane, prajituri etc. etc. Din nefericire nu prea fac bine la silueta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar daca nu ar face nimic rau as putea trai doar din ciocolata & prajituri. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Cred ca daca mananc acum ... nu toata ciocolata (sper) se compenseaza cu sportul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ciresica_dulce : stiu cum e...cand stai cu oameni care mananca doar o patractica de cioco si nu au nicio problema, iar altii (ca mine) cand dau de o patratica, mananca toata ciocolata si parca ar mai vrea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Problema e ca la mine in casa se mai si cumpara sa fie si nu se mananca imediat. Iar daca dau peste ea prin camara sau in frigider o rad toata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
io mor dupa choco bons de la kinder , si am mai multe
de fiecare data cand iau ciocolata , seara cand suntem la televizor , in mintea mea nu este film sau emisiune exista , unde am ascuns ieri ciocolata? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si dupa ce ma gandesc juma de h si imi ploua in gura ... finnaly i give up si fug catre ea iau o bombonica , si inca una ca e asa gustoasa, inca 20 ca doar e asa buna , si cand e gata .... omg am mancat pe toate? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu pot sa spun ca cea mai mare slabiciune e neaparat ciocolata, pentru ca ciocolata "goala" maninc foarte rar. Insa cind ma apuca pofta de dulce, e prapad! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Simt nevoia, din cind in cind, sa imi ridic glicemia la cote alarmante cu vreo baclava, vreo savarina, o felie de tort cu frisca sau ciocolata din belsug...... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si zau ca nu ma las usor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A, si ciocolata mea favorita - indeiferent ca e vorba de tablete, praline , etc, e ciocolata neagra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Macar e neagra. Eu consum ciocolata cu toate prostiile in ea, batoane Snickers, inghetata cu caramel etc...numai chestii cat se poate de anti dieta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 11-May 11 From: Bucuresti Member No.: 10,188 ![]() |
Aici chiar e punct ochit, punct lovit. Pot sa ma abtin de la multe lucruri chiar si cand sunt la cura dar de la ciocolata mai greu.
Si mie tot ciocolate amruie imi place, Kandia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Alintimofte |
![]()
|
Musafir ![]() |
cicocolata e buna, si la sanatate dar in proprti decente...eu inca nu am ajuns depedenta dar nici nu sper si nici nu vreau!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:08 AM |
|