![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu. Decit daca vrei sa iti jupio pielea, neaparat.
BTW - NU are importanta marca - vaz ca e insa foarte important pentru tine - prietenii stiu de ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , insa ne lasam "pacalite" si a doua oara. A treia insa, ne despartim instant. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 15-October 10 Member No.: 9,352 ![]() |
Sory, chiar nu vreau sa fac reclama, dar sunt produse si produse unele mai bune altele nu. Cum as fi putut sa ma exprim altfel?! probabil cineva la un banal exemplu de-al meu cu crema X ar putea sa-mi spuna: "nu o folosi , nu este buna" sau invers, dar daca nu pot pronunta marca....
Diana, cred totusi ca ai facut un exces de zel, doar nu crezi ca promovez un produs barbatesc pe un forum al doamnelor, nu? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Avind in vedere ca:
- doamnele sint cele mai cheltuitoare - ca si la noi ai fost campanii de promovare pentru produse destinate exclusiv babatilor - ca majoritatea campaniilor sint destinate femeilor - cei care fac marketing stiu foarte bine asta, - ca se apropie Craciunul si femeile cumpara cadouri barbatilor - ca ai calcat deja pe bec cu un link din primul post, ... plus ca nasul meu nu a dat gres de 5 ani incoace de depistat userii veniti la PR, am tot dreptul sa am rezerve mari. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sper insa sa dea gres de data asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa sa revenim on topic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 10 Joined: 19-August 16 Member No.: 13,189 ![]() |
Pentru semnele imbatranirii, recomand spam ! Este foarte bun, folosit si de femei si de barbati, iar rezultatele sunt uimitoare!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:33 AM |
|