![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
revin cu multumiri pt monicutza si sweet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) fetelor, mi-ati facut viata muuuuult mai palcuta cu Karma Komba+Veganese!!!!!!!!!!
PUR SI SIMPLU LE IUBESC!!!!!!! parul e curat, miroase extraordinar si are volum natural! extraordinar, nu credeam ca se poate! luv u girls!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma bucur, baby! aveam emotii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
M-ati convins si pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , imi place ca veganesse poate fi folosit ca balsam leave-in. Merci fetelor (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ne bucuram ca iti plac.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
balsam leave-in? nu stiam ca se poate folosi si asa.. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Asa scrie la Veganese sweet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
"Detalii produs Veganese 250 g Se potriveste oricarui tip de par. Contine alge din marea Japoniei (ultima descoperire in industria cosmeticii) cu proprietati miraculoase de revitalizare. Rozmarinul invioreaza si hraneste de la radacina la varfuri. Amestecat in proportie de 1:6 cu apa, poate fi folosit si ca balsam leave-in, pentru o textura a parului cum nu ai mai avut." |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
nu stiam..interesant..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
eu nu am curaj sa-l las in par....sunt atat de fericita cu volumul asta....si cat luceste (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !!!
cred ca momentan sunt multumita de pleata.....imi place mult karma, inca iubesc efectul! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
gata mi-am luat si eu samponul si balsamul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . imi plac mult amandoua, samponul face super spuma, curata, miroase mmm iar balsamul mi-a descurcat parul exact cum vroiam, eu cred ca o sa-l folosesc si ca leave-in pentru ca imi place sa persiste mai mult mirosul. dupa prima utilizare mi se par bune ambele, sper sa imi rezolve si problema cu matreata, deocamdata vad doar ca e mai putina
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
de unde va luati samponul zice ti mi si mie e de la lush cumva ca am dat pe google karma komba si era ceva rotund verde si zicea ca e de la lush (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
pai ala e divi...e un sapunel rotund si verde, de la lush (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:25 AM |
|