![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok, thx buburuza,
voi de pe site comandati ca la mine in oras asa ceva nu exista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si cat se mai adauga la produs in plus pe langa pretul initial |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
eu l-am luat din magazin
poti comanda pe site si nu cred ca se mai adauga ceva...cel mai bine stie geoo, ea a cumparat asa, parca.... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) oricum preturile afisate pe site sunt aceleasi cu cele din magazin (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
cel mai bine stie geoo, ea a cumparat asa, parca.... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) he he, stiam eu ca mania mea, poate si ajuta pe cineva! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dap, eu de la ei iau numai prin comanda online, pt ca nici aici nu exista (dohh)! Pe langa preturile afisate te mai costa pana in 6 lei posta! prima data mi-au ajuns in 7 zile, a doua oara in 2 zile....deci sincer nu stiu cat sa-ti spun sa astepti dar sigur nu mai mult de o saptamana!! Samponul si balsamul isi merita TOTI banii, cel putin samponul te tine o groaza pt ca e solid si se consuma greu, iar balsamul e chiar multicel! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si balsamul tine foarte mult..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) geo, ma declar multumita ca te-am convins sa iti achizitionezi balsam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
si balsamul tine foarte mult..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) geo, ma declar multumita ca te-am convins sa iti achizitionezi balsam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) eu sunt in (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) iar mama incepe sa le imprumute si ea....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
mie nici un sampon de volum nu mi`a lasat parul voluminos.nu functioneaza efectiv, prefer sa folosesc spuma de par de la taft silkflex si parul ramane frumos,se aseaza super . are si volum si nu e deloc incarcat.vad ca multe sunteti multumite de samponul asta solid de la lush ,parca mi`as lua si eu dar sincer nu ma tenteaza sa ma spal pe cap cu ceva solid (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nush ce sa fac.
This post has been edited by mada: May 9 2007, 05:30 PM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mada, exact asa credeam si eu, mai ales ca-mi aducea aminte de o perioada ciudata din copilarie cand nu existau sampoane (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
crede-ma e absolut divin.....si face o spumaaaaa!!! Ce am obs, e ca e mai bun in combinatie cu balsamul! Cand ma spal doar cu el, se ingrasa mai repede si parca isi pierde volumul mai devreme decat in combinatia cu balsamul! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sunt dupa a 3 a utilizare karma komba + veganese si e superrr le ador, imi straluceste parul asa de frumos si-l simt asa de curat (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) .. multumesc fetelor monicutza, sweet, geoo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sunt dupa a 3 a utilizare karma komba + veganese si e superrr le ador, imi straluceste parul asa de frumos si-l simt asa de curat (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) .. multumesc fetelor monicutza, sweet, geoo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce ma bucur!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si eu.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma bucur ca te "vad" mai optimista, bebe..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:02 AM |
|