![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
nu stiu cum ratasem sa mai citesc topicul asta si cand am intrat ... numai vesti bune. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cred ca am mai laudat spray-ul pentru volum de la Tigi, din gama Catwalk, Sexed-up dar o sa o fac si aici..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) chiar da mult volum parului si un volum destul de disciplinat, nu il imbacseste si miroase si foarte bine..stiu ca si Ala era foarte incantata de un spray pt volum de la Catwalk, cred ca tot despre asta era vorba..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De cand am inceput sa folosesc sampoane fortifiante pt par fragilizat (am avut o perioada cand mi-a cazut mult par si m-a cam speriat) gen Phytorhum, Kerastase Bain de Force (am mai vazut ceva interesant tot in genul si la Korres), mi se pare ca mi s-a regenerat mult parul, mi se pare mult mai des si are si mult volum..toate sampoanele de genul asta dau mult volum parului, deci rezolv doua chestii in acelasi timp.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Phytorhum e cel cu ou si rom? Cam cat e si de unde il iei?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
da, este cel cu ou si rom..mie mi-a placut foarte mult, se afla pe undeva pe sus prin topul meu de sampoane..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) se gaseste cam la orice farmacie si este cam 35ron..
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ok, mersi. O parere buna ajuta intotdeauna.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, este cel cu ou si rom..mie mi-a placut foarte mult, se afla pe undeva pe sus prin topul meu de sampoane..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) se gaseste cam la orice farmacie si este cam 35ron.. cati ml are ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Cred ca am mai laudat spray-ul pentru volum de la Tigi, din gama Catwalk, Sexed-up sweet, asta de unde?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma bag la noi achizitii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 4-May 07 From: somewhere Member No.: 1,582 ![]() |
Bonjourica! Vreau si eu sa imi cumpar produse Lush pt. ingrijirea paruluiTotusi va intreb daca termenul de valabilitate este inscris pe produse si acest termen este suficient de mare ? Pt. mine valabilitatea produsului este un element determinant in achizitie! Va poop si va doresc o duminica excelenta! |
|
|
![]()
|
|
divi, are 250 ml, l-am vazut in Helpnet.
|
|
|
![]()
|
|
da divi, are 250 ml (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
geo, produsele Tigi, ca si Kerastase, Joico & co se gasesc numai in saloane. in Buc se gasesc si la Top Line, eu de acolo l-am luat si cred ca sunt si preturi mai ok.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 12:56 AM |
|