![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, unde au sediul astia de la Top Line? Poti cumpara si ca persoana fizica? Ca am impresia ca la salonul de unde le iau eu sunt mai scumpe. Spre exemplu, tratamentul pe care l-am luat ieri a fost 65 ron.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
roxanica, este pe langa Unirii.. cum iesi de la Unirii 1 de la metrou, mergi tot inainte, traversezi cateva strazi si ajungi acolo, este aproape (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar sa stii ca balsamul ala cam atat e, cred ca e cel mai scump balsam de la Tigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) se poate cumpara si ca persoana fizica, eu am cumparat de destul de multe ori de acolo..se mai gasesc si tot felul de perii, uscatoare, chiuvete pt salon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , produse pt ten profesionale: Guinot, Academy etc
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi sweet pentru raspunsul prompt. Sigur o sa-l descopar eu.
Apropo de tratament, eu mi-l puneam dupa fiecare spalare. Si imi spal parul de 2 ori pe saptamana. N-am patit nimic. Inainte aveam tratament pentru hidratare de la Wella Professional. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
roxanica, daca il speli de 2 ori pe satamana,e ok..eu il spal cam la 2 zile si nu ar fi prea bine sa imi pun tot timpul tratament..cum ti se pare trat de la Tigi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
in ultimul timp, am parul uscat si cu foarte mult volum..o fi vreo legatura intre astea 2? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nici masca de la Korres cu shea butter si vitamine nu ma ajuta, dimpotriva imi da si mai mult volum..mi-am luat samponul Silk Result de la Joico, urmeaza sa imi iau si balsamul, sper sa aiba rezultate ca deja imi da dureri de cap parul asta..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu mi am luat balsam de par de la gliss pentru par vopsit.
dupa 3 utilizari mi se pare super... |
|
|
![]()
|
|
mda, dar nu are legatura cu volumul..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
indurare!
am incurcat toapicele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) trebuia scris la masti doar ca...nu stiu unde mi o fi fost mintea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da si eu le-am incurcat. Sweet ti-am raspuns la celalalt topic.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 45 Joined: 23-February 15 Member No.: 12,763 ![]() |
buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) as vrea sa-mi recomandati un sampon care sa dea parului mult volum, sa fie plin de viata, stralucitor..nu stiu daca exista asa ceva, eu nu am gasit inca samponul care sa ma multumeasca deplin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) astept sfaturile voastre Un sampon bunicel e si Fortesse care ajuta atat la cresterea vumului cat si la indesirea firelor de par. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:05 PM |
|