IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce gatim de Pasti?, Retete traditionale sau inedite pentru Pasti
Fanny
post Apr 25 2008, 04:43 PM
Post #151


Moderator Global
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 5,946
Joined: 17-January 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,055



Ai emotii degeaba! Arata senzational si sunt convinsa ca-i si gustoasa. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Eu am bagat drobul de pui la cuptor. Si-i doar inceputul la pregatirile gastronomice.

LE: Am scos drobul de la cuptor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si-am bagat rulada de pui.
Dupa... vin dulciurile.

This post has been edited by Fanny: Apr 25 2008, 05:41 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Apr 25 2008, 05:47 PM
Post #152





Musafir






Eu am rulat aseara la sarmale pana mi s-a acrit. M-a prins 10:30 facand sarmale. Varza astora are niste frunze groase, abia o poti rula, chiar murata fiind.
Sa vad azi ce fac, dupa ce ajung acasa. Noi vopsim ouale maine, si ciorba de burta o am in plan tot pe maine. Drobul il luam gata facut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mama a facut cozonacii ieri si azi face tort dobos.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 26 2008, 07:34 AM
Post #153


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Uite d-aia nu-mi place sa fac sarmale Pesca. Probabil din cauza climei ca-i mai rece e varza tare. Noi mai punem in gradina la Poiana Tapului si in anii cand nu-i asa cald vara acolo, iese o varza cu frunze tari.
Eu fac azi chiftele si ciorba de perisoare, mai fac crema la prajitura ca aluatul l-am facut ieri si ouale de vopsit. Cozoanacii si pasca le-am facut joi.
Duminica mergem la soacra-mea si ea face friptura de miel si drob (asa ca am scapt de drob) si nus ce mai face, oricum eu friptura nus daca o sa mananc ca nu-mi place, da' drob as manca asa fara limita, nu mananc da' imi place tare mult.
Dobos yamiiiiiiiiiiiiiiiii am facut si eu de 2 ori, e unul dintre torturile mele preferate, da' e migalos pana faci foile alea.
Nimphe arata bine surpriza ta.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 26 2008, 07:38 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Apr 26 2008, 09:16 AM
Post #154





Musafir






Raportez pentru ieri:
- vopsit oua
- preparat Tiramisu...la cererea termitelor
Astazi pun de drob, bors de perisoare si condimentez "montrul" pentru maine.
Ca sa fie clar, monstrul e un curcan de 7kg!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In ce tava sa-l pregatesc fratilor, ca ma depaseste problema?! Tata zicea sa-l duc la restaurant, sa mi-l faca la rotisor! Hmm, s-o creada el. Il voi razbi eu cumva...
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Paste%202008/HPIM1316.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Paste%202008/HPIM1317.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Paste%202008/HPIM1315.jpg)
Sa aveti spor!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 26 2008, 01:34 PM
Post #155


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Tiramisu ala arata lovely. Si ouale frumoase culori ti-au iesit.
Cred ca trebuie sa transezi monstrul ca nus daca iti incape in cuptor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fanny
post Apr 26 2008, 03:20 PM
Post #156


Moderator Global
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 5,946
Joined: 17-January 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,055



Am terminat pregatirile la bucatarie. Raportez pentru azi o tarta cuy piersici si al doilea cozonac crapat. Mi-a placut mult sa-l prepar si am testat sa vad daca merge si cu ciocolata. KL-am umplut cu crema finetti+stafide in rom. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) A iesit mai frumos si mai parfumat ca cel cu migdale si nuci.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
3A
post Apr 26 2008, 04:21 PM
Post #157


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,116
Joined: 19-January 08
From: Toronto
Member No.: 3,077



Mmmm ce bine suna! auzi cu finetti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Tiramisu arata excelent, si curcanul pare imens! Astia pe aici gatesc des curcan, dar habar n-am cum il fac...

Pana la urma cred ca o sa vopsesc oua numai rosii, ca prea ies multe doar pentru mine si fi-miu...

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 26 2008, 06:09 PM
Post #158


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Am facut prajitura Cleoicii Rigo Iancsi, gaaaaaaaaaaaassssssssssssshhhhhhhh eu asa crema buna n-am mancat never, e superba crema, cred ca merge sa faci si inghetata dupa reteta asta de crema. Cleo parea faina prajitura da' efectul gustativ e si mai puternic decat cel olfactiv. N-am mai facut glazura am pus crema si peste foaia a 2-a si rad niste cioco peste.
Si eu tot numai rosii 3A am facut ca nici noi nu mancam oua fierte si acu' am terminat treaba asa ca nus daca mai am chef sa fac oua gaurite, cred ca next year.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 26 2008, 07:03 PM
Post #159


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



ma bucurez ca ti-a iesit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pana la urma din ce cantitate de frisca ai facut? eu acu o fac dintr-un litru de frisca si-am pregatit 300g ciocolata

am mai facut prejitura cu foi de napolitane 1
fac un soi de paine cozonac, paine ce-o fi impletit .... stil grec (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am facut cozonacul crapat (vedeta absoluta a Pastelui pe elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si pt c-am facut cantitate dubla am umplut unul cu mac (de fapt cam coca asta e reteta pt cozonacii unguresti cei care-s rulada..nuca sau mac) o sa vin cu poze mai incolo. Ieri am facut drobul si ciorba de burta. Era sa fac si pasca dar o fac maine. Am o drojdie miraculoasa, se umfla coca in 2 timpi si 3 miscari. Iar pasca e bestiala in ziua cand o faci. Apoi azi imi impanez friptura si maine o bag la cuptor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
3A
post Apr 26 2008, 07:51 PM
Post #160


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,116
Joined: 19-January 08
From: Toronto
Member No.: 3,077



Maaai, pai daca zice ca e asa bun, o sa o fac si eu ca tot n-am inceput nici o prajitura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu friptura o fac la noapte, ca dupa ce venim de la Inviere, direct in ea ma infig (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

off topic: referitor la coltarul ala Cleo, nu pot sa renunt la carti, dar am cumparat un cosulet de rachita, asa ca o sa se potriveasca mai bine acolo

Monule, ti-a trecut migrena?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

32 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 12:29 PM