![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ai emotii degeaba! Arata senzational si sunt convinsa ca-i si gustoasa. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Eu am bagat drobul de pui la cuptor. Si-i doar inceputul la pregatirile gastronomice. LE: Am scos drobul de la cuptor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si-am bagat rulada de pui. Dupa... vin dulciurile. This post has been edited by Fanny: Apr 25 2008, 05:41 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am rulat aseara la sarmale pana mi s-a acrit. M-a prins 10:30 facand sarmale. Varza astora are niste frunze groase, abia o poti rula, chiar murata fiind.
Sa vad azi ce fac, dupa ce ajung acasa. Noi vopsim ouale maine, si ciorba de burta o am in plan tot pe maine. Drobul il luam gata facut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mama a facut cozonacii ieri si azi face tort dobos. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Uite d-aia nu-mi place sa fac sarmale Pesca. Probabil din cauza climei ca-i mai rece e varza tare. Noi mai punem in gradina la Poiana Tapului si in anii cand nu-i asa cald vara acolo, iese o varza cu frunze tari.
Eu fac azi chiftele si ciorba de perisoare, mai fac crema la prajitura ca aluatul l-am facut ieri si ouale de vopsit. Cozoanacii si pasca le-am facut joi. Duminica mergem la soacra-mea si ea face friptura de miel si drob (asa ca am scapt de drob) si nus ce mai face, oricum eu friptura nus daca o sa mananc ca nu-mi place, da' drob as manca asa fara limita, nu mananc da' imi place tare mult. Dobos yamiiiiiiiiiiiiiiiii am facut si eu de 2 ori, e unul dintre torturile mele preferate, da' e migalos pana faci foile alea. Nimphe arata bine surpriza ta. This post has been edited by Master of Norules: Apr 26 2008, 07:38 AM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Raportez pentru ieri:
- vopsit oua - preparat Tiramisu...la cererea termitelor Astazi pun de drob, bors de perisoare si condimentez "montrul" pentru maine. Ca sa fie clar, monstrul e un curcan de 7kg!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In ce tava sa-l pregatesc fratilor, ca ma depaseste problema?! Tata zicea sa-l duc la restaurant, sa mi-l faca la rotisor! Hmm, s-o creada el. Il voi razbi eu cumva... (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Paste%202008/HPIM1316.jpg) (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Paste%202008/HPIM1317.jpg) (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Paste%202008/HPIM1315.jpg) Sa aveti spor! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tiramisu ala arata lovely. Si ouale frumoase culori ti-au iesit.
Cred ca trebuie sa transezi monstrul ca nus daca iti incape in cuptor. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am terminat pregatirile la bucatarie. Raportez pentru azi o tarta cuy piersici si al doilea cozonac crapat. Mi-a placut mult sa-l prepar si am testat sa vad daca merge si cu ciocolata. KL-am umplut cu crema finetti+stafide in rom. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) A iesit mai frumos si mai parfumat ca cel cu migdale si nuci.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Mmmm ce bine suna! auzi cu finetti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Tiramisu arata excelent, si curcanul pare imens! Astia pe aici gatesc des curcan, dar habar n-am cum il fac... Pana la urma cred ca o sa vopsesc oua numai rosii, ca prea ies multe doar pentru mine si fi-miu... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am facut prajitura Cleoicii Rigo Iancsi, gaaaaaaaaaaaassssssssssssshhhhhhhh eu asa crema buna n-am mancat never, e superba crema, cred ca merge sa faci si inghetata dupa reteta asta de crema. Cleo parea faina prajitura da' efectul gustativ e si mai puternic decat cel olfactiv. N-am mai facut glazura am pus crema si peste foaia a 2-a si rad niste cioco peste.
Si eu tot numai rosii 3A am facut ca nici noi nu mancam oua fierte si acu' am terminat treaba asa ca nus daca mai am chef sa fac oua gaurite, cred ca next year. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ma bucurez ca ti-a iesit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pana la urma din ce cantitate de frisca ai facut? eu acu o fac dintr-un litru de frisca si-am pregatit 300g ciocolata am mai facut prejitura cu foi de napolitane 1 fac un soi de paine cozonac, paine ce-o fi impletit .... stil grec (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am facut cozonacul crapat (vedeta absoluta a Pastelui pe elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si pt c-am facut cantitate dubla am umplut unul cu mac (de fapt cam coca asta e reteta pt cozonacii unguresti cei care-s rulada..nuca sau mac) o sa vin cu poze mai incolo. Ieri am facut drobul si ciorba de burta. Era sa fac si pasca dar o fac maine. Am o drojdie miraculoasa, se umfla coca in 2 timpi si 3 miscari. Iar pasca e bestiala in ziua cand o faci. Apoi azi imi impanez friptura si maine o bag la cuptor. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Maaai, pai daca zice ca e asa bun, o sa o fac si eu ca tot n-am inceput nici o prajitura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu friptura o fac la noapte, ca dupa ce venim de la Inviere, direct in ea ma infig (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) off topic: referitor la coltarul ala Cleo, nu pot sa renunt la carti, dar am cumparat un cosulet de rachita, asa ca o sa se potriveasca mai bine acolo Monule, ti-a trecut migrena? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 12:29 PM |
|