![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Aaa, lasa ca mai creste ea si va duceti cu totii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Aici e cam rece, sper sa nu bata vantul. Somnuc usor si ne vedem maine pe aici! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
3a hai c-am dezbatut-o mai ceva ca un subiect filozofic de ex `ce este fericirea?` (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
a mea se va intari, o pot pune si acum dar sigur se mai intareste. Deci crema clar trebuie mai multa decat am pus eu prima oara si daca iese este de vis. Daca o faci in seara asta maine numai bine o pui peste prajitura. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, la crema cu ciocolata si frisca, eu fac dintotdeauna altfel: topesc ciocolata in frisca, apoi o dau la frigider (peste noapte) si abia a doua zi o bat. Si iese pufoasa-pufoasa.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pai si-acuma spui duamna? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iese si-asa numai ca eu ma joc cu cantitatile si nu vreau sa aiba nimeni vreo surpriza neplacuta. de pufoasa e pufoasa da mie-mi trebuie teapana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cam asa era acum cateva ore (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9505.jpg) am pregatit pulpele de miel cu ceva nemaincercat. Dupa cum arata acum insa trebuie sa iasa ceva tare bun (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9515.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Mmmm, arata bine friptura!
Cleo, sa stii ca am taiat blatul si am pus crema si in loc de glazura, asa cum a facut si Mon. Pana la urma am facut dintr-un litru de frisca, pentru ca mi-am dat seama ca am pus 7 oua. Aiesit excelenta! s-a intarit si o sa se mai intareasca pana maine! Am pus si friptura la cuptor, numai ca am schimbat brusc macazul, la o reteta cu menta, ca am impresia ca nenea grec mi-a dat un miel, mai maricel... si nu vreau sa miroasa! Paste FEricit! O sa mai intru nitel si cand vin de la biserica! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai si-acuma spui duamna? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iese si-asa numai ca eu ma joc cu cantitatile si nu vreau sa aiba nimeni vreo surpriza neplacuta. de pufoasa e pufoasa da mie-mi trebuie teapana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pai iese pufoasa-teapana (eu fac de obicei un tort simplu cu crema asta si-l si imbrac cu ea). Pai zic abia acum ca n-am studiat reteta si abia cand am citit pe-aici ca dezbateti problema mi-a venit sa zic ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tin sa va anunt ca mi-a iesit un cozonac crapat BETON de frumos si gustos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa traiasca si sa infloreasca cine a dat reteta, a mers la fix!!! Domle, gustos!!!!! Yam, Yam!!!! Papilele mele gustative sunt vesnic recunoscatoare! Si in extaz gustativ pe termen nelimitat!
Sarut mana! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si cozonacul meu crapat a fost ras de pe farfurii. Mai aveam putin si-mi ridica familionul statuie.
Comparativ, gustul celui cu migdale si nuci a fost mai fin decat al celui cu finetti si stafide. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Diana. painea ta arata fenomenal! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ramasesem datoare cu poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cozonacul crapat: (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/cozo.jpg) tartele: cu ananas si cu piersici (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/tarte.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Of! foarte apetisant arata, Fanny!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:26 AM |
|