IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce gatim de Pasti?, Retete traditionale sau inedite pentru Pasti
Marbella
post May 2 2008, 09:53 PM
Post #191

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 235

De Pasti am facut un drob din ficat de pui cu ciuperci, salata asortata, oua umplute, ciorba de pui, friptura de porc.Desert prajitura Sarah Bernardht si tiramisu.
Ouale au aratat asa:

(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f238/marcela5ro/Imag001.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 2 2008, 10:35 PM
Post #192

Musafir

Mai ales foarte frumos aranjate (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 3 2008, 01:49 PM
Post #193

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Kalua spuneai ca la crema de frisca cu cioco, tu amesteci frisca cu cioco si o lasi o noapte la frigi, si apoi o bati. Cata frisca si cata cioco pui?
Mie cu 300g la 750 ml frisca mi-a iesit un pic moale, de aia intreb, e posibil frisca sa fii fost de vina, da' asa cum zici tu poate se intareste mai bine. Multam.
Ce oua faine ti-au iesit Marbella. Tre' sa fac si eu chifle din alea da' azi sunt cam lenesa.

+Quote Post
Cleo
post May 3 2008, 02:51 PM
Post #194

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

norulet mie in schimb mi s-a intarit la 300g de cioco si 1L de frisca. Ce-i drpet mai greu. Data viitoare am sa pun 500g ciocolata si-o sa fie perfect.

fanny frumos cozonacel. cine nu stie secretul crapaturii ar zice ca esti maestra in modele complicate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (hai cami-a iesit cam aiuristic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar se vroia un compliment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
kalua
post May 3 2008, 03:21 PM
Post #195

Musafir

Eu pun asa cum a zis cleolica c-o sa faca de-acum inainte: 1:2 proportia ciocolata-frisca. Fierb (la foc mai mic) frisca in care am pus bucatile de ciocolata, vars maglavaisul fierbinte in bolul in care bat frisca, cand se raceste il bag in frigider (cel mai bine peste noapte). A doau zi bat maglavaisul ca frisca normala, gata.

+Quote Post
Master of Norule...
post May 3 2008, 05:33 PM
Post #196

V.I.P.

Multam Cleo, Kalua. Mie mi s-a parut ca e prea putin 300 la 750ml , 1:2 cred ca iese mai tare crema. O sa incerc sa fac asa cu frisca+cioco lasata peste noapte sa vad cum iese.
Oricum crema asta mi se pare cea mai buna din cate am mancat pana acum. Asa ca o s-o mai folosesc si pe la alte prajii.

+Quote Post
kalua
post May 3 2008, 05:42 PM
Post #197

Musafir

Imi povestea o tipa care a fost cofetareasa in Romania ca tortul cu blaturi din bezea si crema asta era considerat cel mai fin posibil in tara. Am facut si eu, bun tare, dar trebuie consumat foarte repede ca sa nu se inmoaie blaturile.

+Quote Post
Cleo
post May 3 2008, 05:44 PM
Post #198

moderator

kari o (si te) cred (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
daca mai sint si niste nuci prin blatul ala devine ceva de vis. mie insa blaturile din bezea nu mi-au iesit niciodata si de cand cu crema mea de tartar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) n-am mai incercat. incerc poate de ziua mea peste 2 saptamani

+Quote Post
Master of Norule...
post May 3 2008, 05:47 PM
Post #199

V.I.P.

Da da am pus si eu mai de mult o reteta cu blat din bezea cu nuci (prajitura cu ness ), Cleo si eu ma gandeam la fel ca tine. O s-o incerc si eu cu blatul ala.
Toata treaba e sa nu ti se tufleasca bezeaua daca s-a tuflit aleluia tre' sa faci alta. Stiu ca eu faceam bezele intr-un timp, si le mai bagam dupa ce incorporam zaharul si pe baie de abur si le mai bateam 10 min si nu se tufleau.

This post has been edited by Master of Norules: May 3 2008, 05:54 PM

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 05:32 PM
Post #200

moderator

Daca tot veni vorba la bar despre cozonaci ce mai gatiti?

Daca gasesc ce-mi trebuie am sa fac miel umplut cu drobul. Cozonac mai mult ca sigur, am sa-l impletesc de data asta fara sa-l mai tai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si in rest astept prietenii sa spuna ceva sa vedem pe unde ne adunam si cine ce pregateste

+Quote Post

32 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 12:32 AM