![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut eu pulpa cu menta, dar crezi ca mai tin minte cum? Las' ca recitesc acusi reteta si revin cu ideile de acum (cum as face-o acum).
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bors de miel fac eu. Cred ca e reteta pe site.
Dap, este. Si este chiar reteta mea. La mine in familie asa se face. Ciorba de miel Eu o sa mai fac si reteta de Magiritsa Drobul in fac tot ca in site. Tot reteta mea. Drob de miel |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftorici, ia uite ce-am gasit pe aici:
Sa va spun impresii: friptura de miel cu menta a iesit foarte, foarte buna, multumesc Zibba! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am lasat-o la marinat vreo 24 de ore si la cuptor vreo 6-7 (primele ore la nici 100 de grade). La sfarsit am bagat si cartofii un pic fierti in tava. Pulpa se lasa intreaga-intreguta. De impanat eu nu cred c-am impanat-o. Chestiile alea pisate eu cred ca le-am innebunit in mojar. Daca faci friptura la foc mic-moderat nu trebuie s-o acoperi cu nimic. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc!
Da' ce bine arata gremolata aceea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Coaja de lamaie e rasa normal? Sa mai pun si ceapa? Kalua, tu ai pus ceapa in amestecul acela? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred c-am facut cum scrie la reteta, cu ceapa.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Offf, unde e reteta pentru pulpa aia? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
vezi prima si a doua pagina din topic. Reteta Zibbei (cea prestata si de Kalua) e pe pagina 2.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumeeesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gatesc, gatesc de Pasteeee!!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
si eu sunt nevoita (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . vreau musai drob in aluat, sper sa dau peste vreo reteta buna.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Anul asta voi pregati o ciorba de burta, un drob din ficatei de pui in aluat, niste pateuri cu branza si cu carne, o friptura de miel la cuptor (inca nu stiu cu ce garnitura sa o servesc), pasca si cozonac.
Daca am timp fac si niste chiftelute marinate cu ceapa si maioneza ca nu am mai facut de o mie de ani si niste savarine ca am un mare fan acasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:58 PM |
|