![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu dobos fac sigur restul I have no ideea. Noua nu ne place mielul, asa ca pas. Poate bag si eu un drob, niste chiftele sau sarmale inca nu stiu. Cozonac nu fac ca n-am chef, imi mananca prea mult timp. Niste pulpe de pui rotisate. Si poate fac si un tiramisu.
Parca as face si eu o ciorba de burta sa vad cum o sa stau cu timpul. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc pentru sfaturi. O sa bag un "drill" zilele astea, sa vad ce iese. Parca as adauga si niste coaja de lamaie inainte de a introduce tava la cuptor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .
Revin cu info asap. Cleolica dear, pulpa aia arata de vis! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nici garnitura nu-i de lepadat, pare a fi bulgur, nu? This post has been edited by dr_wise: Apr 16 2009, 10:47 AM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
doctoresa pozica nu-mi apartine dar am ochi format pt poze frumoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) este?
fac o nefacuta pt ca n-am timp acum aici e reteta la prima vedere am crezut ca-i cuscus, parca-s rotunde ca tapioca insa pana la urma bulgur cred ca e desi nu-l vad nicaieri prin reteta (sau am orbu gainilor la ora asta) clau as face un soi de aluat fraged si la umplutura verdeturile (marar, patrunjel) si ceapa verde dau gustul acela primavaratic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pinky sa vii si tu cu poze, spor la treaba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc!
In seara asta trec la imbalsamat, sa vedem ce-o iesi maine. Uite pulpa cheala, doar cu sare si piper: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Paste%202009/HPIM3097.jpg) iar aici pulpa "imersata" in amestecul din reteta de pe forum: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Paste%202009/HPIM3098.jpg) Am introdus-o in frigider pana maine, acoperita de o punga, sa intre aromele in carne, dar sa nu-mi "odorizeze" frigiderul. Maine revin cu rezultatul si impresiile. PS: am adaugat si coaja rasa de lamaie (netratata), ma gandesc ca n-are de ce sa iasa rau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . This post has been edited by dr_wise: Apr 16 2009, 10:05 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Olalaaaaa! Ce oua frumoase, Kary!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cum le-ai facut? Ai gasit ceva special de lipit pe ele? Cum arata ambalajul?
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu o sa le fac asa, anul trecut la fel le am avut. Imi plac, o sa vin si eu cu poze sa le vedeti. Eu maine le fac. Sunt simplu de facut ouale trebuie sa fie reci, apoi se pune abtibildul pe ou in apa fierbinte si el se lipeste de ou.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore ambalajul e un ceolofan cu modele. Bagi oul fiert si rece in ambalaj il pui intr'o lingura si apoi il introduci in apa fiarta si rosie. Il lasi acolo 5 minute si ete oul frumusel foc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi pare rau ca nu am sa'ti arat cum arata ceolofanul inainte...
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiuuuu, frumoase foc!
O sa apar si eu cu poze, dar maine. Spor la bucatarit tuturor "albinutelor" de pe elady! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Kary sunt foarte frumusele ouale!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:39 PM |
|