IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce gatim de Pasti?, Retete traditionale sau inedite pentru Pasti
happyCat
post Mar 27 2008, 05:24 PM
Post #91

Musafir

Hihihi Bine ca mi-ai amintit Kalua, am robot de bucatarie care poate sa framante. Si ar fi putut sa il framante si dospeasca si masina de paine, pe programul de aluat. Dar nu, l-am framantat eu...vreo 10 minute. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 27 2008, 05:59 PM
Post #92

Musafir

Apoi de-asta ti-a iesit vartos, n-a fost framantat destul. Si la masinaria de paine iese excelent aluatul. Gata, am gasit bubuta, data viitoare iti va iesi sigur o minunatie!

+Quote Post
happyCat
post Mar 27 2008, 06:14 PM
Post #93

Musafir

Pai daca fac aluatul la masina de dospit aia se numeste cheating. Insa rezultatul conteaza, nu?

+Quote Post
pescarush
post Mar 27 2008, 06:16 PM
Post #94

Musafir

tocmai m-am decis sa fac o ciorba de burta de Pasti, ieri cand era sa-mi cada in cap punga cu burta din congelator (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o fi fost vreun semn? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) noi suntem cu totii mari amatori.
voi cumpara drob de miel de la romanul nostru din piata si as vrea sa fac o tocanita de miel, ca asta-i place mamei (friptura am tot facut in fiecare an).
dulce, am sa incerc pentru mine ceva confrom Monti (imi face cu ochiul ultima reteta de praji pusa de Empty (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) si in rest, nu stiu, precis ca va face mama cozonac.

This post has been edited by pescarush: Mar 27 2008, 06:16 PM

+Quote Post
Teocris
post Mar 29 2008, 09:23 AM
Post #95

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

DROB DE MIEL CU SPANAC - ALEXA
CORNUL ABUNDENTEI -ZIBBA
PULPA DE MIEL LA CUPTOR CU ROSII SI BUSUIOC - ANDREEA M
MIEL DIJONNAISE - ANDREEA M
FRIPTURA DE MIEL GLASATA - ANDREEA M
COZONAC CRAPAT - KALUA
CHIFTEA GRECEASCA - MONICUTZA B
PULPA DE MIEL CU USTUROI - ANDREEA M
MIEL CU LINTE ROSIE - KALUA
IRISH STEW - MONICUTZA B
OAIE CU IZ ORIENTAL - LEEA

This post has been edited by teocris7: Mar 29 2008, 09:53 AM

+Quote Post
krikstian
post Mar 31 2008, 06:53 PM
Post #96

Musafir

mielul ramine d ebaza , drobul e de asemenea traditional, apoi cozonacul, pasca, borsul (nu imi place d emiel il prefer cu oase de vita si porc), snitele din piept de pui si oiualele vopsite.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 13 2008, 07:11 AM
Post #97

Musafir

Preparate de baza: oua, drob, o pulpa de miel la cuptor, curcan la cuptor (asa vrea muschiu' lui mr_wise), un cozonac sa miroasa frumos, dar si un tiramisu, ca nu ma las pana nu-l fac "beton" de bun, adica sa-i trantesc in espresso Lavazza si niste Amaretto di Sarono sau un cognac de calitate...revin cu poze de paparazzi asap!

+Quote Post
lorelay
post Apr 19 2008, 10:45 AM
Post #98

Musafir

Eu am cumparat acum un ied!
E mult mai dulce carnea si mai sanatoasa!
Ma duc sa-l transez, sa vad cum o sa-l prepar! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by lorelay: Apr 19 2008, 10:46 AM

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 19 2008, 10:52 AM
Post #99

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

De Pashte eu merg la ai mei, la Tulcea si, respectand traditia, la noi nu se taie mielul, ci...pestele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa ca vom avea o multime de produse de peste: icre, salau cu maioneza, scrumbie afumata, saramura, la cuptor cu sos de rosii, bors de peste, scrumbie marinata. Plus multe legume (in special ceapa verde si ridichi), oua, pasca, cozonaci.
In general, la mine se mananca dietetic, din cauza unor probleme de sanatate ale unor membri din familie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Eu m-am obisnuit cu acest meniu, dar al meu mai sufera din cauza lipsei mielului (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 19 2008, 10:53 AM
Post #100

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

eu m-as topi de fericire la masa aia, nimphe (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post

32 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:08 AM