![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hihihi Bine ca mi-ai amintit Kalua, am robot de bucatarie care poate sa framante. Si ar fi putut sa il framante si dospeasca si masina de paine, pe programul de aluat. Dar nu, l-am framantat eu...vreo 10 minute. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apoi de-asta ti-a iesit vartos, n-a fost framantat destul. Si la masinaria de paine iese excelent aluatul. Gata, am gasit bubuta, data viitoare iti va iesi sigur o minunatie!
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca fac aluatul la masina de dospit aia se numeste cheating. Insa rezultatul conteaza, nu?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
tocmai m-am decis sa fac o ciorba de burta de Pasti, ieri cand era sa-mi cada in cap punga cu burta din congelator (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o fi fost vreun semn? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) noi suntem cu totii mari amatori.
voi cumpara drob de miel de la romanul nostru din piata si as vrea sa fac o tocanita de miel, ca asta-i place mamei (friptura am tot facut in fiecare an). dulce, am sa incerc pentru mine ceva confrom Monti (imi face cu ochiul ultima reteta de praji pusa de Empty (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) si in rest, nu stiu, precis ca va face mama cozonac. This post has been edited by pescarush: Mar 27 2008, 06:16 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
DROB DE MIEL CU SPANAC - ALEXA
CORNUL ABUNDENTEI -ZIBBA PULPA DE MIEL LA CUPTOR CU ROSII SI BUSUIOC - ANDREEA M MIEL DIJONNAISE - ANDREEA M FRIPTURA DE MIEL GLASATA - ANDREEA M COZONAC CRAPAT - KALUA CHIFTEA GRECEASCA - MONICUTZA B PULPA DE MIEL CU USTUROI - ANDREEA M MIEL CU LINTE ROSIE - KALUA IRISH STEW - MONICUTZA B OAIE CU IZ ORIENTAL - LEEA This post has been edited by teocris7: Mar 29 2008, 09:53 AM |
|
|
krikstian |
![]()
|
Musafir ![]() |
mielul ramine d ebaza , drobul e de asemenea traditional, apoi cozonacul, pasca, borsul (nu imi place d emiel il prefer cu oase de vita si porc), snitele din piept de pui si oiualele vopsite.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Preparate de baza: oua, drob, o pulpa de miel la cuptor, curcan la cuptor (asa vrea muschiu' lui mr_wise), un cozonac sa miroasa frumos, dar si un tiramisu, ca nu ma las pana nu-l fac "beton" de bun, adica sa-i trantesc in espresso Lavazza si niste Amaretto di Sarono sau un cognac de calitate...revin cu poze de paparazzi asap!
|
|
|
lorelay |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am cumparat acum un ied!
E mult mai dulce carnea si mai sanatoasa! Ma duc sa-l transez, sa vad cum o sa-l prepar! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by lorelay: Apr 19 2008, 10:46 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
De Pashte eu merg la ai mei, la Tulcea si, respectand traditia, la noi nu se taie mielul, ci...pestele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa ca vom avea o multime de produse de peste: icre, salau cu maioneza, scrumbie afumata, saramura, la cuptor cu sos de rosii, bors de peste, scrumbie marinata. Plus multe legume (in special ceapa verde si ridichi), oua, pasca, cozonaci. In general, la mine se mananca dietetic, din cauza unor probleme de sanatate ale unor membri din familie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu m-am obisnuit cu acest meniu, dar al meu mai sufera din cauza lipsei mielului (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu m-as topi de fericire la masa aia, nimphe (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:08 AM |
|